Ads Top

Νικολακόπουλος: «Η Σπαρτάκ δίνει 4 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ»


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, η Σπαρτάκ Μόσχας έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ρέαμπτσιουκ.

Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, Κώστας Νικολακόπουλος, έδωσε συνέχεια στο θέμα Ρέαμπτσιουκ (μιλώντας στον Χρήστο Ρομπόλη), που ως γνωστόν έχει τεθεί αυτήν τη στιγμή εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (26/7) από τον Ολυμπιακό. 




Μετέφερε την πληροφορία ότι έχει κάνει προσφορά 4 εκατομμυρίων ευρώ η Σπαρτάκ Μόσχα. Οι Ρώσοι είχαν κάνει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ προ περίπου τριών εβδομάδων και λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει 5. Η Σπαρτάκ τον θέλει και λόγω γλώσσας, ενώ τον γνωρίζει και ο προπονητής της, Γκιγέρμo Αμπασκάλ, ο οποίος πέρασε από το τιμόνι του Βόλου τη σεζόν 2021-22.

Αναφερόμενος στο χθεσινό καλό τεστ του Ολυμπιακού, σχολίασε ότι αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι ο Μαρτίνεθ δίνει μια ταυτότητα στην ομάδα και ότι «βλέπουμε ήδη τι θέλει να παίξει η ομάδα. Ανεξάρτητα από τις όποιες αδυναμίες ανασταλτικά, τόσο ως ομάδα, αλλά και ατομικά», ενώ στάθηκε στον καλό ρυθμό δημιουργίας ευκαιριών που έχει ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή.



Τέλος για τον Μαντί Καμαρά είπε ότι αν έρθει πρόταση πάνω από 8 εκατ. ευρώ, μάλλον θα τον δώσει. Όπως τόνισε όσο δεν υπάρχει τέτοια πρόταση θα είναι στην ομάδα και ο Μαρτίνεθ δείχνει ότι θα τον υπολογίζει.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.