Ads Top

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Μόλντε στο 2.27


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση σήμερα Τρίτη (25/07) και αναμένεται να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, με το μεγάλο παιχνίδι Ντνίπρο - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Παράλληλα, δράση έχουμε σε Κόνφερενς Λιγκ, Σκωτία, Αργεντινή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, με τις ευκαιρίες για στοίχημα να είναι για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Ελσίνκι - Μόλντε, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

Στις 19:00 η Ελσίνκι υποδέχεται τη Μόλντε στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ελσίνκι, έχει παίξει ήδη έναν προκριματικό στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρνε (2-2, 1-0). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 1-0 της Ίλβες για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 3η θέση της Veikkausliiga μετά το πέρασμα 17 αγωνιστικών.

 

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και η Μόλντε, που βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ, το επιβεβαίωσε και κόντρα στη Σπάρτα Σάρπσμποργκ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, την οποία διέλυσε με 5-1. Τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει με τρομερή ευκολία, συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη, ενώ μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση της Eliteserien. Πιο έμπειρη και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Μόλντε, εντυπωσιάζει το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις και πρόκειται για ένα ποιοτικότερο σύνολο από την Ελσίνκι. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα κρατησουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.27.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.