Ads Top

Αυτοί είναι οι 2 νικητές που ξαναμπαίνουν στο νέο Survivor


Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι#yes» για τις πληροφορίες που υπάρχουν για τη νέα σεζόν του Survivor, τα πολύ μεγάλα ονόματα που θέλει να κλείσει ο Acun καθώς και τις συζητήσεις που γίνονται ώστα το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να επιστρέψει πιο δυναμικά, ύστερα από μία σεζόν στην οποία τα πράγματα κινήθηκαν μάλλον στα ρηχά.

Ύστερα μία σεζόν All Star που σημαδεύτηκε όχι από το αγωνιστικό κομμάτι αλλά από τις αποβολές και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών, η Acun Medya θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες δεν πέρασαν όσο καιρό μπορούσαν στο παιχνίδι, ο κόσμος θέλει να τους ξαναδεί, οπότε συζητιούνται πολύ έντονα για επιστροφή δύο νικητές περασμένων περιόδων.




Ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι η επόμενη σεζόν δε θα είναι All Star αλλά θα έχει ονόματα μεγάλα περασμένων περιόδων:

«Θέλουν να δουν ξανά κάποιους παίκτες που δεν χορτάσανε και αυτό που έχει φτάσει στα δικά μου αυτιά είναι ότι έχουμε δύο ονόματα προηγούμενων νικητών που υπάρχουν ήδη γραμμένα στα χαρτιά. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Η παραγωγή του Survivor δεν σταματά ποτέ. Είναι ο Στάθης Σχίζας και η Κατερίνα Δαλάκα.

Έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή και η Κατερίνα. Έχουν κάνει πολύ προσεκτικές δηλώσεις, δεν έδωσαν στεγνά την παραγωγή όπως έκαναν άλλοι παίκτες. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την παραγωγή».

Φυσικά οι επιστροφές μεγάλων ονομάτων δε σταματούν σε αυτά τα δύο πρόσωπα, τους δύο πρώην νικητές. 

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με προηγούμενα αστέρια, τα οποία θα φτιάξουν μία μεικτή ομάδα με τους νέους παίκτες για έναν ακόμα πιο δυνατό κύκλο.



Για να γίνει φυσικά αυτό ο Τούρκος παραγωγός θα βάλει για ακόμα μία χρονιά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πληροφορίες υπάρχουν για ένα τρίτο όνομα, πάλι από τα μεγάλα του παρελθόντος, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι πάλι κάποιος που αποβλήθηκε για μη αγωνιστικούς λόγους, με τα ονόματα του Άρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου να είναι ψηλά στη λίστα της παραγωγής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.