Ads Top

«Η Ασημίνα χρησιμοποίησε κινητό για να...» - Ο Μαρτίκας αποκαλύπτει την αλήθεια (vid)


Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε όλα όσα δεν γνώριζε κανείς έως τώρα.. 

Καυστικός προς τους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του στο Survivor All Star εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.




Ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου είχαν ρίξει κι άλλες «βόμβες» πρόσφατα για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκο Μπάρτζη, αυτή φορά μίλησε για όλα όσα συνέβησαν με Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί η Ασημίνα να είπε οτι εκείνη και η Κατερίνα Δαλάκα δεν έφαγαν πληρωμένο φαγητό, ωστόσο Μαρτίκας ισχυρίστηκε πως «….η Ασημίνα χρησιμοποίησε κινητό λόκαλ για να βρει φαγητό», ενώ για τον Μπόγδανο είπε πως «… ο Μπόγδανος, όσο ήταν μαζί μου, δεν είχε την παραμικρή παραβατική συμπεριφορά».



Από τα «δόντια» του Σπύρου δεν γλίτωσε ούτε ο Στάθης Σχίζας με τον οποίο εξήγησε γιατί δεν είναι πλέον φίλοι ενώ τον είχε στηρίξει όσο βρίσκονταν μαζί στο Survivor All Star: «Ο Στάθης Σχίζας μου οφείλει σημαντικό ποσοστό της νίκης του», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα έβαλε τέλος στο ενδεχόμενο να κατέβει για δήμαρχος Κερατσινίου, πιθανότητα που μέχρι πρόσφατα είχε παραδεχθεί πως σκεφτόταν σοβαρά: «Δεν θα κατέβω για Δήμαρχος Κερατσινίου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.