Ads Top

Μαζί Σχίζας-Παναγιώταρου σε βάπτιση: Η αντίδραση Σχίζα όταν την είδε (vid)


Δείτε πως αντέδρασε ο Στάθης Σχίζας όταν είδε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην ίδια βάπτιση - Δείτε τι έκανε

Ο χωρισμός τους μετράει κάτι παραπάνω από μήνα και καταλαβαίνετε ότι εφόσον απασχολούσαν τα μέσα όταν ήταν μαζί άλλο τόσο τα απασχολούν και τώρα που είναι χώρια. Για πρώτη φορά, μετά τον χωρισμό τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν σε κοινό σημείο συνάντησης, στη βάπτιση του παιδιού φιλικού τους προσώπου.




Πιο συγκεκριμένα, αυτό συνέβη χθες το απόγευμα της Κυριακής 11/6. Σύμφωνα με την Άννα Ζηρδέλη την δημοσιογράφο του Mega Καλημέρα, η οποία παρευρέθηκε επίσης στην βάφτιση, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και μάλιστα ο ένας ήταν πολύ ευγενικός προς τον άλλο.



Το παρασκήνιο για την συνάντηση Παναγιώταρου - Σχίζα




«Βρεθήκαμε εχθές παιδιά στην ίδια βάπτιση. Θυμάστε μια φωτογραφία σε μια ταβέρνα που ήταν μαζί με ένα ζευγάρι;. Σε ένα χαρούμενο γεγονός βρεθήκαμε, για την βάπτιση του γιου του και ήταν στο ίδιο τραπέζι όλη η παρέα που ανέφερες, και ο Στάθης με την Αλεξάνδρα αλλά δεν καθόντουσαν δίπλα δίπλα. Η Αλεξάνδρα δεν ήρθε στο μυστήριο καθυστέρησε γιατί είχε και χάλια καιρό χθες και βρεθήκανε στη δεξίωση. Τώρα ότι μπόρεσα να δω γιατί ήμασταν από την άλλη πλευρά. Είχαν μία απόσταση με 3-4 καρέκλες, αλλά την ώρα που πήγαν για να βάλουν το φαγητό, είδα τα μάτια μου τον Στάθη να είναι πίσω από την Αλεξάνδρα και να θέλει να τη βοηθήσει να της βάλει το φαγητό στο πιάτο, να την ακουμπάει στον ώμο. Εγώ πιστεύω ότι ο Στάθης είναι ακόμα καψούρης με την Αλεξάνδρα», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Ζηρδέλη με την Ελεονώρα Μελέτη να την διακόπτει εκείνη την στιγμή λέγοντας

«Όχι συγγνώμη επειδή είναι ευγενικός δεν σημαίνει ότι είναι καψούρης οι άνθρωποι αυτοί υπήρξαν μαζί υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός. Εγώ καταλαβαίνω γενικώς ότι ξέραν ότι θα έρθουν και οι δυο στη βάπτιση».





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.