Ads Top

«Πάνε και της λένε δημοσιογράφοι...»: Ξέσπασμα Στάθη Σχίζα σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (vid)


«Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως...» - Ξέσπασε ο Στάθης Σχίζας για όσα γράφονται απο χθες

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που βγήκε και θέλει πολύ γνωστή influencer να "πιάστηκε" για φοροδιαφυγή χιλιάδων ευρώ. 




Ο Στάθης Σχίζας λοιπόν, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το εν λόγω γεγονός, καθώς βγήκαν κάποια σχόλια που έλεγαν πως πρόκειται για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ξεκαθάρισε λοιπόν, πως δεν πρόκειται για την πρώτη σύντροφό του, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως επικοινωνούν μαζί της δημοσιογράφοι και λένε πως εκείνος έδωσε το εν λόγω δημοσίευμα.




Το ξέσπασμα του Σχίζα σχετικά με την Παναγιώταρου



«Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση, επειδή έχω δει κάποια δημοσιεύματα, είναι ότι μετεωρίτης να πέσει η Αλεξάνδρα ευθύνεται. Γενικά βλέπω να τρώει μια επίθεση από του πουθενά το τελευταίο διάστημα. Αυτό δεν είναι καθόλου σωστό. Τι να πω...», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα; Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο»



Σε ερώτηση για το δημοσίευμα της Espresso που "φωτογραφίζει" την infulencer, απάντησε έξαλλος: «Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα... εντάξει τώρα ντροπή. Κάπου ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα για να κάνουμε beef»

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, συνήθως αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.