Ads Top

Τον περίμεναν οι γονείς του: Το βίντεο από την επιστροφή Ασημακόπουλου στην Ελλάδα (vid)


Τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και φώναζαν μόλις τον είδαν - Όλα όσα έγιναν στην επιστροφή του Γιώργου Ασημακόπουλου 

Στην Ελλάδα έφτασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος την Κυριακή 11/6 μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, και η οικογένεια του τον περίμενε πως και πως για να τον υποδεχτεί και να γυρίσουν όλοι μαζί στο σπίτι να φάνε.




Μάλιστα, η μητέρα του και ο αδερφός του μίλησαν στις κάμερες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να καταγράψουν την άφιξη του.


Η άφιξη του Γιώργου Ασημακόπουλου



«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Έφτασε πολύ άξια μέχρι τους 10 με τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού», ανέφερε ο αδελφός του Γιώργου Ασημακόπουλου και δεν έκρυψε το παράπονό του για τις συμπεριφορές ορισμένων συμπαικτών του, όπως για παράδειγμα του Τάκη Καραγκούνια που είναι και πατέρας παιδιών.



Επίσης, η μητέρα του αποκάλυψε πως του έφτιαξε το αγαπημένο του φαγητό που είναι φασολάκια με φέτα, ωστόσο αύριο μπορεί να παραγγείλουν σουβλάκια.

«Την παλεύω, μετά από τόσες ώρες ταξίδι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που έφυγα, ίσα-ίσα. Θα τα πούμε όλα. Ο Τάκης φίλος, κολλητός. Έχω πει ότι θέλω νικητή τον Νίκο Μπάρτζη», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.