Ads Top

«Η αλήθεια είναι ότι...»: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει τι συμβαίνει με Ιωάννα Τούνη (vid)


Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη και η περιπέτεια που είχε με το σκάφος.. 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και για την επανασύνδεση της με τον πρώην σύντροφό της. 




Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνήθιζαν να ανεβάζουν πολύ συχνά στα social media στιγμιότυπα από την κοινή τους καθημερινότητα και το γεγονός ότι έχουν καιρό να δημοσιεύσουν κάτι μαζί δημιούργησε ερωτηματικά για τη φιλία τους.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την Ιωάννα Τούνη, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου, είμαι ένα μικρό γαϊδούρι γιατί δεν την βοήθησα καθόλου με την μετακόμιση. Εγώ προφέρθηκα αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μιλάμε κανονικά σε βιντεοκλήσεις, δεν έχουμε κάτι. Αυτό το πράγμα που τους έχει πιάσει όλους μια εμμονή ότι έχουμε τσακωθεί είναι τρελό. Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να διαφημίζω την εταιρεία της; Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να κάνουμε σχόλια και να πειραζόμαστε; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.



Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη:






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.