Ads Top

Τεράστια κέρδη ο ΣΚΑΪ από Survivor: Πώς έχασε λεφτά ο Ατζούν


Η κρυφή συμφωνία των δύο ανδρών που έφερε χρήματα στα ταμεία του καναλιού και μεγάλη χασούρα για τον Ιλιτζαλί. Τι είχαν υπογράψει πριν την πρεμιέρα;

Μεγάλες οικονομικές απώλειες φαίνεται πως έχει ο Ατζούν Ιλίτζαλια από το ελληνικό Survivor All Star αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το bonus τηλεθέασης που είχε οριστεί 4.000 ευρώ για κάθε μονάδα πάνω από το 20%!




Για παράδειγμα, σε επεισόδιο στο οποίο η τηλεθέαση έφτανε κατά μέσο όρο το 34,5%, το κόστος αυξήθηκε κατά 56.000 ευρώ, αγγίζοντας συνολικά τα 156.000 ευρώ!

Ωστόσο, μόνο στις αρχές του Survivor σημείωσε τέτοια νούμερα. Ο ΣΚΑΪ πλήρωνε 100.000 ευρώ το κάθε επεισόδιο, ωστόσο είχε φροντίσει να κλείσει μεγάλα διαφημιστικά πακέτα από την αρχή της σεζόν και έτσι σημείωσε σημαντικά κέρδη παρά την χαμηλή τηλεθέαση.


Από την άλλη ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε τεράστια έξοδα, αφού στις αρχές με 30 άτομα στο νησί την εβδομάδα είχε περισσότερα από 150.000 έξοδα μόνο για το το βδομαδιάτικο των παικτών.

Φυσικά υπήρχαν οι δωροθετες από τους οποίους ο Ατζούν εισέπραξε αρκετά χρήματα όμως και πάλι μόνοεπιτυχημένο δεν φάνηκε να είναι το φετινό Survivor Ελλάδας σε χρήματα για τον Τούρκο παραγωγό!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.