Ads Top

Άγριο ξύλο στην Αθήνα μεταξύ δύο διάσημων παικτών Survivor - Πιάστηκαν στα χέρια, χαμός στο μαγαζί! (Vid)


Παίκτες του All Star και οι δυο, ήταν καλοί φίλοι στον Άγιο Δομίνικο, όμως πλέον οι σχέσεις τους είναι κάκιστες! Υπήρχαν πολλοί θαμώνες στο μαγαζί και δεν ήταν δυνατόν να μην διαρρεύσει το πολύ σοβαρό επεισόδιο.

Μπορεί να ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του «Survivor All Star», ωστόσο πλέον δεν έχουν καμία επαφή, βάζοντας τέλος στην φιλία τους. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο Μαρτίκα.




Ο δεύτερος, αρχικά, πριν μερικές μέρες είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. 

Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».



Η Μπέττυ Μαγγίρα πάντως αποκάλυψε πως προ ημερών υπήρξε κι ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο πρώην παικτών του Survivor, καθώς παρουσία αρκετών ανθρώπων σε δημόσιο μέρος και όχι σε σπίτι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πιάστηκαν στα χέρια!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του OPEN μετά το 2.50'':


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.