Ads Top

Survivor Spoiler 20/6: Αυτός τερμάτισε πρώτος στην 24ωρη ψηφοφορία


Έχουμε φαβορί στο Survivor All Star; Η πρώτη φορά είναι τώρα που μπορούμε να το πούμε με κάποια σιγουριά. 

Διότι, ο παίκτης που πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους στην 24ωρη ψηφοφορία του Survivor δείχνει μια τάση. Του ποιος είναι το φαβορί να κερδίσει το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Η πληροφορία είναι έγκυρη και δεδομένη. Το Survivor spoiler είναι κλειδωμένο και οριστικό. Ο παίκτης ή η παίκτρια που πήρε τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα στους οκτώ που πήραν μέρος έχει ένα όνομα: Αυτό είναι Νίκος Μπάρτζης.

Πολλά λένε για τη στήριξη που έχει λάβει, πως υπάρχουν sites και μια συγκεκριμένη εκπομπή που τον στηρίζει, ειδικά ο Νίκος Παρτσώλης (οκ, σε ένα βαθμό ισχύει αλλά παρουσιάζεται πολύ υπερβολικά), αλλά ο κόσμος έχει συγκεκριμένη λογική και άποψη. Δεν ξέρω πόσο επηρεάζεται είναι η αλήθεια.


Survivor All Star 20/6: Φαβορί, αλλά και ντέρμπι





Ο Νίκος Μπάρτζης τερμάτισε στην πρώτη θέση της σχετικής ψηφοφορία και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης. Αυτοί οι δύο είναι και το πιο πιθανό να πάνε μέχρι και το Γαλάτσι. Χωρίς να πρέπει να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη.

Και παρά το γεγονός πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι φαβορί και με στοιχεία πλέον, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συμπεριφορά του κοινού όταν μείνουν δύο παίκτες. Εκεί το ντέρμπι θα είναι μεγάλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.