Ads Top

Survivor Spoiler 16/6: Έτσι βγαίνουν οι αρχηγοί των νέων ομάδων


Πώς επιλέγονται - Ποιους παίκτες διαλέγουν πρώτους, η απόφαση έκπληξη της Σταυρούλας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο Survivor All Star και η αγωνία μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.




Η αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η μορφή του οποίου πλέον αλλάζει ριζικά στην τελική ευθεία για το Γαλάτσι!

Ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (18/6) θα δώσει εντολή να ανοίξουν για 24 ώρες οι γραμμές ώστε να δημιουργηθεί μια κατάταξη, βάσει τις οποίες θα δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί ένα αγώνισμα από το οποίο θα προκύψουν δύο αρχηγοί οι οποίοι εν συνεχεία θα δημιουργήσουν δύο καινούργιες ομάδες.

Ήδη σας έχω δώσει το οριστικό Spoiler σχετικά με το ποιες θα είναι οι νέες ομάδες αλλά και ποια κερδίζει το έπαθλο.




Survivor spoiler All star 18/6: Έτσι επιλέγουν οι αρχηγοί τις ομάδες – Ποιον πήρε πρώτο η Σταυρούλα;



Η Σταυρούλα ήταν αυτή που κέρδισε στο καθοριστικό αγώνισμα, με τον Μάριο Πρίαμο να έρχεται δεύτερος και τους δύο τους να διαλέγουν παίκτες ώστε να πλαισιώσουν τις νέες ομάδες.

Η Σταυρούλα έγινε και πάλι Κόκκινη και κλήθηκε να διαλέξει πρώτη παίκτη. Φυσικά, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο πρώτος που πήρε θέση δίπλα της. Αναμενόμενο.



Με τη σειρά του ο Μάριος διάλεξε τον Ηλία Μπόγδανο πρώτο, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παίρνει αμέσως μετά θέση στην αντίπαλη ομάδα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν η δεύτερη επιλογή του Κύπριου. Η Μαριαλένα ήταν αυτή που επιλέχθηκε ως τρίτη στη σειρά από την νέα κόκκινη ομάδα, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης ήταν η τελική επιλογή και θα βρεθεί στους Μπλε.

Θυμίζουμε λοιπόν πως την Κόκκινη ομάδα πέρα από την Σταυρούλα, θα απαρτίζουν οι Σάκης, Κωνσταντίνος και Μαριαλένα, ενώ στους «νέους» Μπλε, εκτός του Μάριου, είναι οι Ηλίας, Νίκος και Στέλλα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.