Ads Top

Survivor Spoiler 11/6: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..

Νέα ολοκαίνουρια εβδομάδα ξεκινάει για το Survivor All Star και τους παίκτες που έχουν απομείνει και αυτό σημαίνει πως όλοι τους θα αγωνιστούν για τρεις ακόμη ασυλίες, μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα ενός ακόμη παίκτη που θα παραμείνει εκτός και δεν θα πλησιάσει τον τελικό.




Ήδη σας αποκαλύψαμε ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο race, όμως οι πληροφορίες μας φτάνουν μέχρι και στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι μπλε, λοιπόν, είναι εκείνοι που θα σηκώσουν την "κούπα" αύριο (11/6), επομένως για άλλη μία φορά θα έχουν τη σιγουριά πως δεν θα λιγοστέψουν, ενώ οι κόκκινοι, που θα χάσουν, από τέσσερις κινδυνεύουν να μείνουν τρεις. Φυσικά, όλα μπορούν να ανατραπούν τις επόμενες ημέρες!


Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο Survivor All Star



Οι δυο που είναι σίγουρο πως κινδυνεύουν περισσότερο από τους Διάσημους, λόγω των ικανοτήτων τους και των επιδόσεών τους είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά. Επομένως, το ζήτημα είναι εάν θα υπάρξει ισοψηφία ή κάποιος θα στεναχωρηθεί περισσότερο.



Το όνομα της Μελίνας Μεταξά είναι εκείνο που θα αναδείξει η κάλπη. 

Ίσως η Μαριαλένα μετά την πικρία του φίλου της και τα παράπονα που της έκανε να άλλαξε γνώμη και να ψήφισε την μόνη γυναίκα που απομένει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.