Ads Top

Survivor All Star: Το Twitter «δικάζει» τον άποντο Νίκο Μπάρτζη (pics)


Ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία από τηλεθεατές για τον Νίκο Μπάρτζη που δεν τα πήγε καλά στο χθεσινό επεισόδιο.. 

Ο Νίκος Μπάρτζης μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα social κατά το 2ο αγώνισμα Ασυλίας στο Survivor All Star.




Κακός σύμβουλος η αλαζονεία και η αδιαφορία. Ο Νίκος Μπάρτζης δείχνει να έχει αδειάσει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και να περιμένει τη λήξη του παιχνιδιού. Παρά την κούραση που βγάζει, η στάση του έρχεται σε κόντρα για είσοδο στην τετράδα.

Σε κάθε περίπτωση, τα social περίμεναν στη… γωνία για να κράξουν τον παίκτη των Μπλε. Άδικα ή δίκαια, ο Κορίνθιος αγρότης τα άκουσε τα σχολιανά του.

Αντί φυσικά να εξοργιστούν με τον Βασάλο που φαίνεται σαν να κρατάει κινητό, όλοι έπεσαν πάνω στον αδιάφορο Μπάρτζη, ο οποίος απλώς επιβιώνει στον Άγιο Δομίνικο με τα ελάχιστα.



Φυσικά, δεν θα άργησε η στιγμή που τον… στόλισαν τα social media για την αδιαφορία του. Τον χαρακτήρισαν γιαουρτάκι 0%, αλλά και Μαρτίκα των Μπλε, επειδή δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.

Παράλληλα, πολλοί μίλησαν και για το Γαλάτσι. Ουσιαστικά συμφώνησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει, αν επιβιώσει από την ψηφοφορία αυτής της κρίσιμης εβδομάδας με τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Άπαντες συμφώνησαν πως είναι απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο κόσμος ψηφίζει άλλωστε…

Αντικειμενικά, αν το δει κανεις, ο Μπάρτζης έχει σημειώσει κάμψη τον τελευταίο καιρό και μόνο ο Μάριος και ο Ηλίας μάχονται για να νικήσουν τον Σάκη.


Survivor Twitter 13/6: Τα tweets της βραδιάς

















Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.