Ads Top

Survivor Διαρροή 28/6: Αυτός είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί


Τι έχουμε να δούμε ακόμα στο Survivor All Star; Μια αποχώρηση ακόμα στο Survivor. Την τελευταία από τον Άγιο Δομίνικο. Διότι, οι τέσσερις παίκτες είναι πλέον γνωστοί. Οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στο Γαλάτσι. Ποια θα είναι η τελευταία αποχώρηση που θα δούμε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε την 3η ατομική ασυλία, πρώτη από το… δεύτερο σετ ασυλιών για την ακρίβεια σε αυτή την εβδομάδα. Ξέρουμε ποιος παίκτης κερδίζει την ατομικό και ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ασφαλώς. Ξέρουμε κι άλλα όμως.




Την επόμενη μέρα, στο επεισόδιο της Πέμπτης δηλαδή, θα δούμε και μία ακόμα αποχώρηση. Την προτελευταία αποχώρηση από το Νησί με δυο λόγια. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα φύγει την επόμενη εβδομάδα; Ποιος θα είναι αυτός που χάνει το Γαλάτσι, τα ημιτελικά και τα τελικά δηλαδή; Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η τελευταία αποχώρηση από το Survivor All Star, στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή φεύγει.



Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν βγει προς τα έξω ακόμα. Τα γυρίσματα τελείωσαν όμως. Διότι, οι παίκτες αρχίζουν να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη.

Με άλλα λόγια, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor All Star.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.