Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 28/6: Αυτός βγαίνει 1ος υποψήφιος


Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, δείτε αν επιβεβαιώνεται η διαρροή και τα spoilers των προηγούμενων ημερών; 

Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί και επίσημα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος χτες πήρε την δάδα του και αποχώρησε από το παιχνίδι.




Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Νίκο Μπάρτζη, όμως επειδή είχε συγκεντρώσει τις πιο λίγες ψήφους από την 24ωρη ψηφοφορία ήταν αυτός που έφυγε από το παιχνίδι. 

Ωστόσο για την Ελλάδα δεν θα πετάξει μόνος του, αφού αύριο θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση που θα προκύψει από δύο ακόμα ασυλίες!



Σήμερα, Τετάρτη, επομένως οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor All Star θα δώσουν την μάχη τους για να διατηρήσουν τους εαυτούς τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Ποιος κερδίζει την σημερινή ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Survivor All Star 28/06: ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία



Το Survivor All Star ίσως έπρεπε να μετονομαστεί σε Survivor Σάκη Κατσούλη, αφού ο νικητής του Survivor 2021 δεν έχει αντίπαλο αγωνιστικά. Ο Σάκης θα φτάσει ΚΑΙ σήμερα στη νίκη, μετατρέποντας το ατομική Survivor All Star σε παράσταση για έναν ρόλο!



Ο Σάκης Κατσούλης επομένως κερδίζει την πρώτη ασυλία και ο υποψήφιους που θα προκύψει μέσα από την κάλπη θα είναι, ποιος άλλος, ο Νίκος Μπάρτζης!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.