Ads Top

Survivor Διαρροή 24/6: Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία


Και τι έμεινε; Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor All Star, το οποίο δικαιολογεί απολύτως τον χαρακτηρισμό του πιο ανατρεπτικού και πιο σκληρού Survivor που έγινε ποτέ!

Μετά και την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, έξι παίκτες έχουν απομείνει πλέον στο ριάλιτι επίβιωσης του ΣΚΑΪ, κάνοντας όνειρα για να φτάσουν ως το φινάλε.




Την εβδομάδα που έρχεται τα δεδομένα ανατρέπονται ξανά, καθώς θα υπάρχουν τέσσερις ασυλίες με τους αντίστοιχους αγώνες και δύο αποχωρήσεις.


Survivor spoiler 24/6: Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία – Έτσι βγαίνει ο 3ος υποψήφιος



Από ‘κει και πέρα λοιπόν, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα αποχωρήσει μετά τον Ηλία Μπόγδανο. Στην 3η ατομική ασυλία της εβδομάδας δεν αναμένεται κάποια έκπληξη, με τον Σάκη Κατσούλη να την κατακτά ξανά.



Φυσικά, η συγκεκριμένη ασυλία δεν συνδέεται με τις δύο προηγούμενες, όπως και αυτή που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη (29/6). Εκεί, η ασυλία αναμένεται να αλλάξει χέρια, με τον Μάριο να αναδεικνύεται νικητής.

Παρόλα αυτά, ο Σάκης δεν χάνει τον τίτλο του MVP του διήμερου και έτσι στέλνει στον τάκο τη Σταυρούλα, η οποία τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη αποχώρηση που έρχεται… δια χειρός Σάκη, καθώς κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ηλία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.