Ads Top

Survivor Διαρροή 20/6: Βόμβα! Αυτός αποχωρεί


Το Survivor All Star συνεχίζεται και η τρέχουσα εβδομάδα έχει φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι πλέον έχει γίνει ατομικό και ήδη το τηλεοπτικό κοινό έχει παρακολουθήσει τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά το πρώτο τοτέμ ατομικής ασυλίας.




Παράλληλα όμως έχετε πληροφορηθεί για το ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποιος ο 3ος που θα ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε ο Νίκος Μπάρτζης στο χθεσινό επεισόδιο (19/6).


Survivor All star spoiler 22/6: Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι!



Νίκος Μπάρτζης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα είναι οι τρεις παίκτες που θα τεθούν αυτή την εβδομάδα στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ένας εξ αυτών όμως θα αναγκαστεί να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και πλέον είναι οριστικό και επιβεβαιωμένο το ποιος θα είναι αυτός.



Aπό την 24ωρη ψηφοφορία που πραγματοποιείται, έχει φανεί και ο παίκτης που είναι το μεγάλο φαβορί για πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που βρίσκεται πιο κάτω από Σταυρούλα και Νίκο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και του μεγάλου χρηματικού επάθλου, θα είναι αυτός που θα πει αυτή την εβδομάδα το οριστικό αντίο στον Άγιο Δομίνικο!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.