Ads Top

Survivor - Μπέττυ Μαγγίρα: Η Μαγγίρα είπε με 10 λέξεις όσα σκέφτηκαν οι τηλεθεατές για την συνάντηση παικτών συγγενών (vid)


«Αυτό το σημείο δε μου άρεσε!» - Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε με λίγες λέξεις όλα όσα σκέφτηκαν όλοι οι τηλεθεατές για την συνάντηση των παικτών με τις οικογένειες τους.. 

Ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31/5 στο Survivor all star, καθώς μετά από 5 μήνες οι παίκτες είχα τη χαρά να δούνε τους δικούς του ανθρώπους, με το έπαθλο αυτό να είναι ένα από τα πιο συγκινητικά!




Η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη και μάλιστα την Πέμπτη 1/6 το πάνελ του Ποιος είναι πρωνιάτικα σχολίασε όλες τις συναντήσεις με την Μπέτυ Μαγγίρα να κάνει ένα σχόλιο ως ένταση για το σημείο, που δεν της άρεσε από το όλο βίντεο, που προβλήθηκε (δείτε εδώ τις πιο σοκαριστικές στιγμές).


Το σχόλιο της Μπέτυ Μαγγίρα για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor all star





«Αυτό το σημείο δε μου άρεσε η αλήθεια είναι. Ήταν τόσο ωραία, τόσο έντονη και συγκινητική αυτή η εικόνα του μπαμπά με την κόρη και πόσο τρελαμένη ήταν αυτή μαζί του… και μετά το γύρισε ο Τάκης και μου το χάλασε. Εκεί που άρχισε να λέει για τους ψεύτες… Ασ’ το ρε φίλε μία μέρα!», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.