Ads Top

Survivor - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η Παναγιώταρου «τελειώνει» με 1 ατάκα τον Στάθη Σχίζα - «Δεν θέλω να μιλήσω για...» (vid)


Η δήλωση όλο νόημα από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μια δήλωση που δεν περίμενε κανείς για τον Στάθη Σχίζα.. 

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το Survivor όμως παραμένει στην επικαιρότητα για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που τον τελείωσε με μια ατάκα.




Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τον Στάθη, μη αναφέροντας καν το όνομα του!

Πρωταγωνιστές ο νικητής του προηγούμενου κύκλου του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Στάθης Σχίζας και η πρώην, για να μην πούμε τέως που είναι βαρύ, σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο έρωτας τους φαινόταν να είναι μεγάλος. Οι δυό τους αντάλλασσαν βλέμματα πάθους ενώ τα Μέσα τρελαίνονταν για τα post τους και τις κοινές τους δηλώσεις σε περιοδικά και τηλεόραση. Τι κι αν ορκίζονταν αιώνια αγάπη; Όχι μόνο αιωνιότητα, αλλά ούτε καν μία μέρα παραπάνω δε φαίνεται να υπάρχει πλέον ανάμεσα σε Στάθη και Αλεξάνδρα που χώρισαν λίγο καιρό μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο λόγω εκείνης της γυναίκας που του έμεινε χαραγμένη στη μνήμη.



Εκείνη ωστόσο φαίνεται να θέλει να ξεχάσει τελείως τον άντρα που πέρασε από τη ζωή της. Αυτό άλλωστε το κάνει ξεκάθαρο η ίδια μέσα από δηλώσεις που έκανε στις κάμερες στο πλαίσιο της εμφάνισής της στα Mad VMA 2023.

Δημοσιογράφοι ρώτησαν την ξανθιά επιχειρηματία αν έχει επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα και εκείνη απόλυτα απάντησε: «Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι αυτόν τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.