Ads Top

O Ολυμπιακός προανήγγειλε την επιστροφή Ουίλιαμς-Γκος με «I'm coming home» (vid)


Ολοκληρώνει και την δεύτερη επιστροφή βόμβα ο Ολυμπιακός..

Σε ρυθμούς... Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να προαναγγέλλει την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ στο ΣΕΦ, υπό τους ήχους του «I'm coming home».

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πιάνει και πάλι λιμάνι για χάρη του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έβαλε στο στόχαστρο τον Αμερικανό άσο και κατάφερε να φτάσει σε οριστική συμφωνία μαζί του, με τον πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράφει για τα επόμενα δύο χρόνια με τους νταμπλούχους Ελλάδας.




Με την εξέλιξη αυτή ο Ολυμπιακός δυναμώνει σημαντικά στην περιφέρεια, καθώς δίπλα στον Τόμας Ουόκαπ ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει έναν ακόμα γκαρντ υψηλού επιπέδου, που μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει τον ρυθμό για την ομάδα του.

Το μόνο που μένει για την τυπική επικύρωση της μεταγραφής είναι η ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στους ρυθμούς του Αμερικανού πλέι μέικερ, που είναι απόφοιτος του Γκονζάγκα, κάτι που έδειξαν και στα social media.

Οι Πειραιώτες «καλημέρισαν» τον κόσμο, υπό τους ήχους του «I'm coming home», θέλοντας με την κίνηση αυτή να προαναγγείλουν την μεταγραφή του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.



Με την εξέλιξη αυτή πλέον ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και το δεύτερο μεταγραφικό του «χτύπημα», μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους δύο παίκτες να συνεργάζονται ξανά στον Πειραιά τη σεζόν 2018-19 και πλέον να ανταμώνουν ξανά, υπό διαφορετικές συνθήκες αυτή τη φορά και με στόχο να οδηγήσουν τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση της Euroleague για τη σεζόν 2023-24.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.