Ads Top

«Μπαμ» από La Liga στα χαφ θέλει ο Ολυμπιακός!


Είχε 30 ματς φέτος, αποτελεί «δημιούργημα» της Ατλέτικο και τον ήθελε και ο Μαρτίνς πριν 2 χρόνια στον Ολυμπιακό..

Η μεταγραφή 5 εκατομμυρίων πιστοποιεί την αξία του, όπως και η μόνιμη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο κόουτς Μαρτίνεθ επιμένει στη μεταγραφή του, καθώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.




Μετά την επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στους Ερυθρόλευκους πλέον οι άνθρωποι της ομάδας με τον Ισπανό τεχνικό και τον Αντόνιο Κορδόν ξεκινάνε την αναζήτηση των παικτών που θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. 

Μια από τις θέσεις... κλειδιά που οι Πειραιώτες χρειάζονται ενίσχυση δεν είναι άλλη από αυτή του αμυντικού χαφ, μιας και η διαφαινόμενη αποχώρηση και του Γιαν Εμβιλά δημιουργεί ένα μεγάλο κενό.

Ήδη αρκετά ονόματα έχουν... πέσει στο τραπέζι με τους δύο άνδρες να ψάχνουν την ιδανική λύση, με έναν από τους παίκτες που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες να είναι ο Λουίς Μίγια που ανήκει στη Χετάφε και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης μέχρι το 2027. Ο 28χρονος είναι προϊόν των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από μικρή ηλικία "μετακόμισε" στην Ράγιο Βαγιεκάνο και στη συνέχεια στην Αλκορκόν. Ο Ισπανός έκανε το... αγροτικό του στην Φουενλαμπράδα, για να έρθει το 2018 η Τενερίφη να τον αγοράσει έναντι 500.000 ευρώ.



Κάπου εκεί τα πράγματα αλλάζουν για τον ίδιο μιας και μέσα σε τρεις σεζόν θα καταγράψει 95 παρουσίες στην ενδεκάδα, έχοντας 10 γκολ και 11 ασίστ, ενώ μόλις μια αποβολή, με αποτέλεσμα το 2020 να φτάσει πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων από την Γρανάδα ώστε να τον αποκτήσει. Εκεί θα έρθει και η συνεργασία με Κορδόν και Μαρτίνεθ, με τον ίδιο να αποτελεί βασικό γρανάζι στην ισπανική ομάδα, ενώ θα παίξει και στο Europa League, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο βασικό και στις δύο αναμετρήσεις. Συνολικά ο Μίγια με την ομάδα της Ανδαλουσίας θα μετρήσει 59 παρουσίες στην ενδεκάδα, έχοντας βρει δίχτυα 4 φορές και δίνοντας 6 ασίστ, με την Χετάφε πέρσι να δίνει 5 εκατομμύρια και να τον γυρίζει ξανά στη Μαδρίτη.

Η περασμένη σεζόν ήταν και πάλι πολύ παραγωγική για τον 28χρονο, καταγράφοντας 30 συμμετοχές, τις 25 σαν βασικός, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δίνοντας τέσσερις ασίστ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να αποφύγει, έστω και στο φινάλε τον υποβιβασμό. Μάλιστα ο Ισπανός δεν έρχεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αφού και πριν δύο χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτός που τον είχε προτείνει μιας και του άρεσε πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του. Είναι δεδομένο ότι ο Μίγια αποτελεί μια λύση από το... πάνω ράφι για τους Ερυθρόλευκους, αφού προέρχεται από γεμάτες χρονιές στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ η πιθανή συνεργασία με τον Μαρτίνεθ θα τον βοηθήσει να μπει στο κλίμα της ομάδας άμεσα.



Μένει να δούμε αν οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα σημαντικό ποσό στην Χετάφε ώστε  να τον αποκτήσουν, με τη χρηματιστηριακή του αξία σήμερα να είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ξέροντας όμως πως μια τέτοια κίνηση θα κλείσει ένα βασικό πρόβλημα στην ενδεκάδα της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.