Ads Top

J2US - Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση - «Αδικηθήκαμε κατάφορα από την επιτροπή»


Όλα όσα αναφέρει, για ποιο λόγο εμφανίστηκε έτσι χθες, τι είχε συμβεί.. Τι λέει για τον Νίκο Κοκλώνη

Τη δική του αλήθεια για τη χθεσινή διπλή εμφάνισή του στο stage του J2US θέλησε να πει μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη αποχώρησαν από το λαμπερό σόου μετά από απόφαση του κοινού. 




Ο γνωστός μουσικός θέλησε να δικαιολογηθεί για την όχι και τόσο καλή πρώτη εμφάνισή του με την παρτενέρ του στο σόου ενώ τόνισε τα καλά σημεία της εμφάνισή του και της ερμηνείας του στο τραγούδι Maniac.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αρχικά αποκάλυψε το ευτράπελο που συνέβη μία μέρα πριν το οποίο όμως υπήρξε εξαντλητικό για τον ίδιο όπως εξηγεί. Δείτε την ανάρτησή του:



«Καλημέρα σε όλους, κοιμήθηκα 3 ώρες, γιατί έχω πάρα πολλή δουλεία. Θέλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων ότι πραγματικά, δεν ανέβηκα στη σκηνή για ένα και μόνο λόγο. Είχα να κοιμηθώ πάνω από 24 ώρες, οι hackers πραγματικά, μου διέλυσαν το καινούργιο μου κινητό, και, το κλείδωσαν, και δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα, να σώσω το παραμικρό!!! Όπως μου είπαν από την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χαρίσματος, έχουν δει μόνο μια φορά, μιλάμε για χακάρισμα επιπέδου 5 κλικ πριν οι τύποι μπορέσουν να εισβάλουν στο Αμερικανικό Πεντάγωνο !!! Καταλαβαίνετε ότι δεν έκλεισα μάτι, μέχρι να καταφέρω να βρω μέσω φίλου, τον Νο1 χάκερ στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να χακάρει τα πάντα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η κούραση να με καταβάλει, και να ΜΗΝ μπορέσω να βγάλω, συνολικά και στα 2 τραγούδια το 100% από αυτό που θα μπορούσα. Ειλικρινά έκλειναν τα μάτια μου, και δεν είχε να κάνει ούτε με την εκπομπή, ούτε με την παραγωγή, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ίσα ίσα, που ο Νίκος όλο αυτό τον καιρό που ήμουνα στο παιχνίδι, μου φέρθηκε άψογα, μου είναι πολύ συμπαθής, και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτό που κάνει. είναι ένας πολύ γλυκός και ταπεινός άνθρωπος, και πιστέψτε με, αυτά που κάνει, τα ρίσκα που παίρνει, και τα τόσο ακριβά show που ετοιμάζει κάθε εβδομάδα, είναι πολύ μπροστά σε όλα.

Ξέρετε ότι εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι και δεν στρουθοκαμηλίζω. αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Νικολά πραγματικά όλο αυτό τον καιρό πέρασα υπέροχα, μαζί με όλα τα παιδιά, έκανα καινούργιους φίλους, και γενικά ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. θα χαρώ πολύ εάν ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον, και συμμετέχω σε κάποια από τις super -δυπερ παράγωγες σου. πάμε παρακάτω. είδα τον εαυτό από την τηλεόραση, και έχω να πω τα έξης. συμφωνώ, ότι λόγω κούρασης στο ελληνικό κομμάτι έκανα κάποια μικρά λαθάκια, όμως έκανα και απίστευτα γυρίσματα στη φωνή τα οποία ήταν εξαιρετικά. εντάξει, δεν διαφωνώ με την επιτροπή, σε γενικές γραμμές. τώρα, όσον αφορά το ξένο κομμάτι, πιστεύω ότι αδικηθήκαμε καταφορά από την επιτροπή και εγώ και η ειρήνη. αφενός γιατί και ο Νίκος άλλα και η επιτροπή είπαν ότι το είπαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο. όμως η βαθμολογία ήταν σχεδόν η ίδια με την πρώτη!!!. το " maniac ' ίνα ένα εξαιρετικά δύσκολο και τεχνικό κομμάτι, το οποίο κατά την δίκη μου γνώμη, το ερμηνεύσαμε σχεδόν τέλεια. εάν παρατηρήσατε, έκανα απίστευτα "αμερικάνικα ' ανεβοκατεβάσματα της φωνής, εάν δεν κάνω λάθος σε ένα σημείο ανέβηκα Ξ οκτάβες, σε ελάχιστα δευερολεπτα. επίσης η ειρήνη, ήταν τρομερή, μπήκε στην ' αμερικάνικη νοοτροπία ' αμέσως. τώρα, χωρίς να Θέλω να μειώσω κανένα, η γνώμη μου είναι, ότι στις ' αμερικανιες ' στα γυρίσματα, ανεβάσματα, κατεβάσματα, όλοι στο παιχνίδι θα αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες. για τον απλούστατο λόγο, ότι για να ερμηνεύσεις τέτοια τραγούδια, πρέπει να το έχεις στο δνα σου. να μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως οι Αμερικάνοι, και όχι όπως ένας Έλληνας να προσπαθεί με την ελληνική παιδεία να πει την 'αμερικανια' θα αποτύχει παταγωδώς. να σας δώσω ένα αντίστοιχο παράδειγμα. είναι σαν να βάζουμε έναν Αμερικάνο μουσικό να μας παίξει π.χ. ρεμπέτικο. θα το παίξει, άλλα δεν θα ακούγεται σωστά, γιατί είναι ένα είδος άγνωστο για εκείνον. πιστεύω ότι εγώ και η ειρήνη, αξίζαμε να πάρουμε μονό 10άρια. πράγμα που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν έγινε. τέλος πάντων, τέλος κάλο, όλα καλά !!



Πέρασα τέλεια, όλο αυτό το διάστημα, και ήμουν πάρα πολύ σαφής στο κείμενο αυτό. οπότε κάλε μου Νίκο, όλα καλά. τώρα όσον αφορά τον τελικό, υπόσχομαι ότι θα παίξω πλήκτρα, όλοι οι μουσικοί είναι εξαιρετικοί, και εκεί θα καταλάβετε τι μπορώ να κάνω παίζοντας πλήκτρα, και τραγουδώντας παράλληλα. νομίζω Νίκο ότι σε κάλυψα, παραγματικα σε εκτιμώ πολύ, όπως και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο 'jυστ '' μουσικοί, τεχνικοί, όλους που εργάζονται στην παράγωγη, τον Μάριο τον ψιμοπουλο, όλους εκείνους που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις τις κάμερες, γενικά όλο το team. εύχομαι καλή επιτυχία, στα υπόλοιπα παιδιά, που συνεχίζουν, και το καλύτερο ζευγάρι να κερδίσει στον τελικό. να έχετε όλοι μία όμορφη Κυριακή. καλή συνεχεία».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.