Ads Top

Ανανεώνεται το «Γ. Καραϊσκάκης» - Οι πρώτες άμεσες αλλαγές


Ο λόγος της άμεσης απόφασης - Ποιες αλλαγές θα γίνουν το επόμενο διάστημα

Ο τελικός του Super Cup θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα φέρει αλλαγές στο σπίτι των «ερυθρολεύκων».




Έχουν ακουστεί πολλά για το Καραϊσκάκης και αλλαγές που είναι να γίνουν. Κάθε ρεπορτάζ πρέπει να είναι προσεκτικό. Στα σκαριά, δεν υπάρχει κάτι για αλλαγή χωρητικότητας και διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν. Ο κόσμος δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται. Αυτό που θα συμβεί πάντως το επόμενο διάστημα, είναι αλλαγές στο Καραϊσκάκης, ενόψει και του τελικού του Super Cup που έχει οριστεί για τις 16 Αυγούστου.

Στη διοργάνωση της UEFA με την οποία «ανοίγει» η νέα σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη. Η νικήτρια του Champions League, απέναντι στη νικήτρια του Europa League. Η UEFA πάντως, δεν περίμενε να δει τις ομάδες. Εδώ και καιρό, επιτελείο της έχει έρθει δύο φορές στην Ελλάδα, για να εξετάσει το Καραϊσκάκης και να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Αυτές έχουν αποφασιστεί και προφανώς σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι του γηπέδου, που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.



Το Καραϊσκάκης πλέον είναι γήπεδο… εικοσαετίας, αλλά δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Γίνονται συνεχώς έργα βελτίωσής του και άριστης συντήρησης και σε αυτό τον άξονα έχουν δουλέψει πολύ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και φυσικά ο κ. Βασιλειάδης με τους συνεργάτες του. Τις εξετάσεις της UEFA τις έχει περάσει εδώ και χρόνια, με τα ματς του Ολυμπιακού σε Champions και Europa League.

Απλά, λόγω του τελικού του Super Cup θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις ακόμη. Για παράδειγμα, αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις δημοσιογραφικές θέσεις, καθώς οι απαιτήσεις γι’ αυτό το σπουδαίο ματς είναι μεγάλες. Επίσης οι πληροφορίες μας λένε ότι θα υπάρχουν και κάποιες εργασίες στο φωτισμό, ενώ θα γίνει ειδική διαρρύθμιση και για τη φιλοξενία των οπαδών, Άγγλων και Ισπανών.

Μια πρώτη εκτίμηση, έλεγε πως η UEFA τα μισά εισιτήρια θα τα διαθέσει στους οπαδούς των δύο ομάδων, με το ενδιαφέρον για την ώρα να είναι πολύ μεγαλύτερο από τους Άγγλους που θέλουν ένα ακόμη τρόπαιο!



Στις 16 Αυγούστου το μεγάλο ραντεβού στο Καραϊσκάκης, με το σπίτι του Ολυμπιακού να προβάλλεται παγκοσμίως καθώς είναι ένα γεγονός που καλύπτεται τηλεοπτικά από πάρα πολλές χώρες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.