Ads Top

Κλείνει επιθετικό ο ΠΑΟΚ!


Μιλήσαμε προσφάτως για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και συγκεκριμένα τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει ευκαιρίες σε πολλά νεαρά παιδιά να φορέσουν την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» όμως γνωρίζουν πως δεν αρκούν οι νεαροί και άπειροι παίκτες  για να επαναφέρουν τον σύλλογο στην κορυφή της Super League 1. Σε μια ομάδα είναι απαραίτητο το κράμα νιάτων και εμπειρίας και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.




Γι' αυτόν τον λόγο, ο Ρουμάνος τεχνικός αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο έχουν ξεκινήσει τις ενέργειες για την ανανέωση των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που αποτελούν βασικούς πυλώνες του «ασπρόμαυρου» οικοδομήματος.

Ένας εξ αυτών είναι αναμφίβολα ο Νέλσον Ολιβέιρα. Είναι ένας φορ με αίσθηση του γκολ, που ξέρει να παίρνει εξαιρετικές θέσεις στην αντίπαλη περιοχή και γενικότερα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την ομάδα του και γι' αυτόν τον λόγο είναι ξεκάθαρη επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Με τον Ιβάν Σαββίδη πάντως να θέλει ένα όνομα που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο της ομάδας, πολλές είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που φθάνουν κάθε μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ με Λουτσέσκου και Μπότο να κάνουν το «ξεσκαρτάρισμα».



Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ, είναι και αυτό του Ιταλού επιθετικού Μανόλο Γκαμπαντίνι, o οποίος την τελευταία τετραετία αγωνίστηκε στη Σαμπντόρια με πολύ καλά νούμερα.

Η περίπτωσή του εξετάζεται με τον υποβιβασμό των Γενοβέζων να είναι στα «συν» της υπόθεσης, την ώρα όμως που το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη δυσχεραίνει τα πράγματα. Είναι σαφές πάντως πως στον σύλλογο θέλουν να έχει κλείσει το θέμα του βασικού εννιαριού πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν είναι ο μόνος ωστόσο, καθώς τα ρεπορτάζ θέλουν τους Θεσσαλονικείς να εξετάζουν την περίπτωση του Εμπαγιέ Ντιάν, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, έχοντας αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Καραγκουμρούκ.

Ο 31χρονος επιθετικός έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν στην Τουρκία με 25 γκολ και 6 ασίστ σε συνολικά 35 αναμετρήσεις. Σε πρώτη φάση αρέσουν τα στοιχεία του, ωστόσο, είναι μία υπόθεση που ακόμη δεν βρίσκεται σε βασικό πλάνο καθώς υπάρχουν άλλοι σε προτεραιότητα.

Στα ραντάρ όμως υπάρχει και ένας παλιός γνώριμος. Δεν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά σε μεταγραφικό στόχο των Θεσσαλονικέων εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία. Ο λόγος φυσικά για τον Τεέμου Πούκι, ο οποίος μετά τη φετινή μέτρια σεζόν στη Νόριτς ψάχνεται για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Νησιού.



Το κασέ του είναι υψηλό και μαζί με τον Γκαμπαντίνι που ζητάει κλειστό τριετές συμβόλαιο είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αντιθέτως, πιο βατές μοιάζουν αυτές των Φεντόρ Τεντόλοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Πέταρ Μόύσα της Μπενφίκα με τις επόμενες μέρες να είναι καθοριστικές για το θέμα του βασικού εννιαριού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.