Ads Top

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Πήραν την μεγάλη απόφαση έναν χρόνο μετά τον γάμο τους


Κανείς δεν το περίμενε - Η ανακοίνωση τους μόλις 1 χρόνο μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους.. 

Την πρόθεσή τους να αποτραβηχτούν για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας εξέφρασαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.




Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή – υπερπαραγωγή στην Κύπρο. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστας και αγάπης ενώπιον 2.000 καλεσμένων, την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Λίγες μέρες αργότερα παραχώρ ησαν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και όπως είπαν, θα ήθελαν να αποσυρθούν για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσουν τον έρωτά τους.



Αρχικά, δήλωσαν για τον γάμο τους: «Χρειάστηκε να έχουμε ασφάλεια στον γάμο μας, για τον πρόεδρο της Κύπρου, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου, γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί της».

Όπως ανέφεραν στη συνέχεια, για να βρεθεί κανείς στον γάμο τους, θα έπρεπε να έχει εισιτήριο ή να «δώσει εξηγήσεις» για το ποιος τον κάλεσε. «Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο, έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις, όπως το ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2.000 άτομα. Κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.



«Θέλουμε να το ζήσουμε. Γι’ αυτό, πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε κι εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θέλουμε να γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίσουμε λίγο προς το σπίτι μας. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα», είπε κλείνοντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.