Ads Top

Στάθης Σχίζας: Η συμετοχή στο All Star, ο χωρισμός με Παναγιώταρου και η εκπομπή που ετοιμάζει (vid)


Η ατάκα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που θα συζητηθεί και η αποκάλυψη για την εκπομπή που ετοιμάζει..

O Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή αλλά και την εκπομπή που ετοιμάζει.




Ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Δεν θα με ενδιέφερε να καθίσω σε ένα πάνελ, δεν θα μου ταίριαζε. Συζητάω κάτι για μία κοινωνική εκπομπή, μακάρι να γίνει. Είναι ένα πολύ δύσκολο project, δεν θα είναι στην Ελλάδα, οπότε ακόμα το συζητάμε» και διέψευσε τη συμμετοχή του στο «Ι’m a celebrity, get me out of here».

Και συνέχισε λέγοντας ο επιχειρηματίας: «Πλέον παρακολουθώ πολύ σπάνια το Survivor. Μπορώ να σου πω πια ότι μετάνιωσα και που πήγα».

Και πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας: «Άπειρες φορές γράφονται πράγματα για μένα που δεν ισχύουν, είναι τα λεγόμενα «παπαγαλάκια». Υπάρχει μία ίντριγκα που πηγάζει από το πουθενά κι ο σκοπός πλέον είναι να πάρουμε κανένα κλικ. Γι’ αυτό πλέον προσέχω και το κόμμα που λέω».



Όσον αφορά την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να ‘ναι καλά. Με την Αλεξάνδρα δεν με ενοχλούσε η δημοσιότητα, το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.