Ads Top

Πονίτκα: «Με λίγη τύχη η σειρά θα ήταν 2-0 για τον Παναθηναϊκό» (vid)


Ο Ματέους Πονίτκα εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγείται με 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» μπορούν να κερδίσουν στο ΣΕΦ.

O Ματέους Πονίτκα (12π., 6ριμπ., 4ασ.) έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στο Game 2 της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας μεγάλο τρίποντο στο φινάλε και σφραγίζοντας το 67-65 επί των Πειραιωτών.




Στη συνέχεια, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Πρώτα από όλα ήμουν πολύ νευριασμένος μετά το πρώτο ματς γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Κάναμε λάθη στο τέλος και τους δώσαμε την ευκαιρία να κερδίσουν. Με λίγη τύχη θα ήταν 2-0 το σκορ για εμάς. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε.

Σε κάθε ματς πάμε να κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ολυμπιακός ή όχι. Είχαμε πολλά ματς που χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Αλλά σήμερα ήμασταν καλοί. 70-65 πόντους είναι καλά που κρατήσαμε τον Ολυμπιακό. Ίσως είναι να αλλάξει το σερί. Παλέψαμε, ιδρώσαμε και πολεμήσαμε.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Παίξαμε ομαδικά. Αν το κάνουμε αυτό, παρότι είναι ίσως καλύτερη ομάδα, μπορεί να μας οδηγήσει στις νίκες. Πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε. Κάνες δεν έβαλε πάνω από 12 πόντους. Ήταν ομαδική προσπάθεια.



Τα παραδείγματα πρέπει να είναι το σημερινό ματς και αυτό στον Πειραιά. Αν παίξουμε έτσι όλα μπορούν να γίνουν. Ήταν τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα. Είχα τον Φαλ, είναι ένα σουτ που έχω. Το έχω δουλέψει. Και με την Εθνική.

Μπορούμε να τους κερδίσουμε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Πρέπει να μείνουμε σαν ομάδα μαζί. Αυτό είναι το σημαντικό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.