Ads Top

«Βγάζει 100 χιλιάρικα το μήνα»: Η αποκάλυψη Λιάγκα για την γνωστή influencer (vid)


Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας - Ποια είναι η influencer που έφαγε πρόστιμο 270.000€

Στα δίχτυα του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πιάστηκε γνωστό μοντέλο και influencer του Instagram και θα κληθεί να πληρώσει 270.000 ευρώ πρόστιμο καθώς για δύο ελεγχόμενα φορολογικά έτη, διαπιστώθηκε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη κοντά στα 350.000 ευρώ.




Το ποσό αυτό κρυβόταν από τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, για την οποία η ελεγχόμενη επιχείρηση υπέβαλε οικειοθελώς δηλώσεις, τόσο στη φορολογία εισοδήματος, όσο και στον ΦΠΑ.

Η είδηση συζητήθηκε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας. Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη influencer τον μήνα μπορεί να βγάζει μέχρι και 100 χιλιάδες ευρώ.



«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ. Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.