Ads Top

«Έχω δει τον Στέλιο να...» - Η αποκάλυψη Εύης Σαλταφερίδου για Χανταμπάκη (vid)


Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.. Η Εύη Σαλταφερίδου σπάει την σιωπή της.. 

Η Εύη Σαλταφερίδου μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Στέλιο Χανταμπάκη.




Πιο συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια το πρωί της Πέμπτης 4/5 εξομολογήθηκε στην Φαίη Σκορδά και στο Νίκο Παρτσώλη πράγματα που έχουν συμβεί στον Άγιο Δομίνικο και κανείς δεν έχει δει, ενώ πήρε θέση για πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το spoiler για το ποιος αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι!


«Έχει πει πολλές χοντράδες! Έχω δει τον Στέλιο να...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Εύης Σαλταφερίδου για Χανταμπάκη





Αρχικά, σε ερώτηση του Νίκου Παρτσώλη: «Αυτό που περιγράφει ο Βασάλος έχει σχέση με αυτό που γνώριζες εσύ στην καλύβα σας με το Στέλιο;», μετά από ένα απόσπασμα που προβλήθηκε με τον Βασάλο να μιλά και να κατηγορεί συνεχώς τον Στέλιο Χανταμπάκη εκείνη απάντησε:

«Βλέπουμε παίκτες στα κιου να μιλάνε με πολύ περίεργο ύφος, ειρωνικό. Αρχικά έχω να πω για τον Στέλιο ότι εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ. Ήταν ο λόγος που εγώ περνούσα καλά στην κόκκινη ομάδα, όταν άλλαξα ομάδα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει εδώ, όταν ξεκίνησε αυτό εγώ δεν ήμουν εκεί. Έχω δει τον Στέλιο να μιλάει και με τον Μαρτίκα αλλά δεν γνωρίζω αν έχει σχολιαστεί αυτό ότι κοίτα να δεις αυτοί οι δυο μιλάνε. Όλοι μιλάμε.



Η Σταυρούλα μπορεί να το εκμυστηρεύτηκε αυτό για τον Βασάλο στον Στέλιο. Μπορεί να είπε ότι τώρα που ήρθε στην ομάδα είναι ωραίο παιδί. Δε νομίζω ότι το κράτησε κρυφό. Μπορεί να το έχει πει και σε άλλον. Καιρό τώρα συμβαίνει δεν ξέρω αυτό πως έσκασε τώρα. Αυτό το θέμα είναι παλιό! Ο Κωνσταντίνος μου φαίνεται περίεργος, έτσι όπως μιλάει στα κιου που βλέπω τώρα. Εφόσον βλέπω μπλεγμένο τον Τάκη, ίσως υπάρχει δόλος πίσω από όλα αυτό. Όταν υπάρχει μέσα και ο Τάκης κάτι δεν πάει καλά».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.