Ads Top

Δεν το έκοψε ο ΣΚΑΪ: Η χειρονομία Μπάρτζη στην παραγωγή για «στημένη» νίκη Κατσούλη (vid)


Δείτε την κίνηση που δεν έκοψε ο ΣΚΑΪ.. Δείτε τι έκανε ο Μπάρτζης προς την παραγωγή.. 

Τρελάθηκε με αυτό που συνέβη και αντέδρασε έντονα. Μάλιστα, στο μοντάζ καταλάθος έδειξαν και τη χειρονομία που έκανε προς τους ανθρώπους της παραγωγής, αμέσως μετά την ήττα του!




Με ένα νέο, εκρηκτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (14/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση της Ρίας Κολοβού την προηγούμενη βδομάδα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν απαρηγόρητη, καθώς αποχωρίστηκε την φίλη της, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για τους παίκτες πια, να σκέφτονται αυτούς που έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο.


Survivor All Star: Ο νικητής του αυτοκινήτου



Οι παίκτες των δύο ομάδων "ρίχτηκαν" στη μάχη για ένα πολύ διαφορετικό έπαθλο αυτή τη φορά, ένα αυτοκίνητο.



Ο αγώνας ήταν ατομικός, με τους παίκτες να έχουν συγκεκριμένο "αριθμό ζωών", και η ένταση χτύπησε "κόκκινο".

Οι δύο τελευταίοι παίκτες που κατάφεραν να "επιβιώσουν" στον αγώνα και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για το μεγάλο έπαθλο, ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Νικητής του αυτοκινήτου αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε πως θέλει να το μοιραστεί με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Νωρίτερα πάντως υπήρξε μεγάλη ένταση, καθώς όπως θα ακούσετε να περιγράφει και ο Γιώργος Λιανός στο παρακάτω βίντεο, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε την παραγωγή του Survivor All Star πως ο αγώνας ήταν… στημένος. Συγκεκριμένα επέμενα πως δεν είναι τυχαίο ότι παίζει από την ίδια πλευρά πάντα με αντίπαλο τον Κατσούλη και ζήτησε να αλλάξει, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από την παραγωγή. Ο ίδιος αναγκάστηκε να παίξει, όμως μετά την ήττα του, φάνηκε στην κάμερα όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ να χειροκροτεί ειρωνικά τους ανθρώπους της παραγωγής!


Δείτε την αντίδρασή του μετά το 1,30:






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.