Ads Top

Survivor - Στέλιος Χανταμπάκης: Ο Χανταμπάκης επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες


Συγκινητικές στιγμές στο αεροδρόμιο με τα παιδιά και την γυναίκα του να τρέχουν στην αγκαλιά του.. Όλα όσα έγιναν στην άφιξη Χανταμπάκη

Επί ελληνικού εδάφους, πατάει πλέον ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο όπου και συμμετείχε στο φετινό κύκλο του Survivor. 




O πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στην Ελλάδα σήμερα (6/5) το μεσημέρι με πτήση από Μαδρίτη και ύστερα από ένα πολύωρο ταξίδι από τον μακρινό εξωτικό προορισμό όπου διαδραματίζεται το Survivor.

Φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με το πώς είχε μπει πριν από περίπου τεσσεράμιση μήνες στο παιχνίδι, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν εμφανώς καταπονημένος από την κούραση αλλά συγχρόνως και πολύ χαρούμενος που θα έβλεπε ξανά μετά από τόσο καιρό τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του. Τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά που τόσο πολύ του είχαν λείψει.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor την ανακοίνωσε λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη που βάσει ψηφοφορίας του κοινού έπαιρνε τον δρόμο για την Ελλάδα.



Συγκεκριμένα είπε στο Συμβούλιο προς έκπληξη όλων των συμπαικτών του:

«Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι, δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα και δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Τους ευχαριστώ όλους και αυτή είναι η τελική απόφασή μου. Δεν έχω άλλη δύναμη. Με την υποψηφιότητα μου ένιωσα ότι ήδη έχω φύγει. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω. Ήταν όλοι οικογένειά μου», είπε και αποχώρησε.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την άφιξη του Στέλιου Χανταμπάκη και τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν:







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.