Ads Top

Survivor Spoiler 9/5: Έκπληξη! Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;


Ποιος αποχωρεί σήμερα - Φεύγει το φαβορί; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Κλειδωμένο. Βραδιά αποχώρησης η αποψινή. Ποιος αποχωρεί από το Survivor All Star; 




Το τηλεοπτικό κοινό ήταν και πάλι εκεί… Πιστό στο ραντεβού του με την… τύχη των παικτών, των 4 υποψηφίων που έθεσαν εαυτούς στην κρίση και την ψήφο των τηλεθεατών.

Μπορεί φέτος το Survivor All Star να έχει αποτύχει παταγωδώς στην τηλεθέαση (σ.σ. κι ας λέει ο Λιανός τα δικά του), αλλά αυτοί οι λίγοι έστω τηλεθεατές που ρίχνουν τα ευρώ τους τα SMS και τις κλήσεις για να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες έκαναν και πάλι το θαύμα τους.



Ναι, ναι…

Το έκαναν και κράτησαν μέσα στο Survivor All Star για ακόμη μία εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σας το είχαμε προδιαγράψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μαρτίκας ίσον… Power στο ριάλιτι κι αν φύγει τα ποσοστά θα πάνε ακόμα πιο χαμηλά, οπότε, αντίο Ρία Κολοβού και να περάσει ο επόμενος…

Η Ρία Κολοβού είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star απόψε, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας.

Η έκπληξη δεν έγινε, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης δεν είχαν το παραμικρό θέμα, οπότε στο ντέρμπι Μαρτίκας – Κολοβού, νικητής αναδείχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα περιμένει πια την επόμενη εβδομάδα να μονομαχήσει και με τον Καραγκούνια, που είναι ο τελευταίος που μπορεί να εξουδετερώσει χωρίς να πέσουν τα… τσιμέντα της έκθεσης στον ήλιο!



Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.