Ads Top

Survivor Spoiler 4/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Στο Survivor είναι οριακά τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τα γυρίσματα. Αυτή την ώρα που γράφουμε το κείμενο ολοκληρώνεται το γύρισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό επιστρέφει στο Survivor All Star. Ποιος θα το κερδίσει;




Μην περιμένετε το Survivor spoiler. Σας το είπαμε ήδη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το γύρισμα για όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ. Είδατε. Ούτε trailer έχουμε από νωρίς, ούτε πληροφορία. Ο άνθρωπός μας δε, αυτές τις ώρες του γυρίσματος στον Άγιο Δομίνικο, είναι δύσκολο να βρεθεί.

Φυσικά δεν έχει γίνει το γύρισμα, ούτε για την αποχώρηση. Αυτό δεν θα ήταν δυνατόν άλλωστε. Διότι, η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη. Έχουμε όμως μια αίσθηση για το ποιος θα αποχωρήσει. Σας την έχουμε μεταφέρει. Αυτός είναι το φαβορί για να αποχωρήσει.



Ασφαλώς και έχετε τη δυνατότητα να πάρετε κι εσείς θέση σε όλο αυτό. Οι ψηφοφορίες είναι στον… αέρα και θα είναι ως το βράδυ της Πέμπτης.


Survivor 4/5 spoiler: Τι θα γίνει στο έπαθλο επικοινωνία;



Οι κόκκινοι έχουν θέμα. Οριακά έχασαν ένα μεγάλο έπαθλο και ταξίδι στην Αγγλία. Πέρα από αυτό, έχασαν και δύο ασυλίες. Και στο τέλος ήρθε και η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη για να «δέσει» το γλυκό. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, από άποψη ψυχολογίας.



Το έπαθλο επικοινωνίας όμως είναι μια διαφορετική κατάσταση. Ναι, οι Μαχητές έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη. Είναι περισσότεροι και καλύτεροι συνολικά παίκτες αγωνιστικά. Αν και όσο μικραίνει το σχήμα, δεν είναι κακό για την ομάδα που έχει λιγότερους παίκτες.

Στο έπαθλο επικοινωνίας ωστόσο, όλα αυτά πάνε περίπατο. Η ψυχή μετράει. Και οι αγώνες είναι αμφίρροποι. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.