Ads Top

Survivor Spoiler 18/5: Βόμβα! Εκτός παιχνιδιού Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας (vid)


ΒΟΜΒΑ! Αποβάλλονται από το παιχνίδι; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τι έχει συμβεί..

Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι των αποβολών. Πόσες και πόσες έχουμε δει σε αυτό το παιχνίδι φέτος. Θα έχουμε κι άλλες σε αυτή την έκδοση του Survivor; Ποιοι παίκτες είναι εκτός παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυτή τη στιγμή;




Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας είναι εκτός γυρισμάτων. Εκτός παιχνιδιού. Αυτό μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτό, δεν έχουμε λάβει γνώση αν είναι κάποιος καυγάς, ή κάποια από τις συνήθεις παραβάσεις που έχουμε ζήσει φέτος. Διότι, αν συμβαίνει το δεύτερο σενάριο, αυτό με τις παραβάσεις, τότε θα έχουμε αποβολή με συνοπτικές διαδικασίες.

Πλάκα θα είχε οι Καραγκούνιας και Μπάρτζης να έχουν παραβεί κάποιον κανόνα. Αν θυμάστε, που θυμάστε, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν που έκανε τις αποκαλύψεις με Δαλάκα και Ασημίνα. 



Ωστόσο, ξεκάθαρο δεν έγινε κάτι ποτέ. Παρότι, η παραγωγή είπε πως ο αγρότης είχε δίκιο. Το ακόμα καλύτερο σε ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τι έχει συμβεί; Τι θα ισχύσει; Ετοιμαστείτε για μία περίοδο με πολλά σενάρια και πληροφορίες. Διότι, το επόμενο επεισόδιο θα αργήσει…

Πάντως, η τελευταία ενημέρωση θέλει να μην πρόκειται για αποβολή. Με άλλα λόγια, η απομάκρυνσή τους είναι προσωρινή. Αυτά είναι τα έως τώρα δεδομένα.

Σε άλλα νέα, από το Survivor All Star πάντα, με το παρακάτω βίντεο έχει προκληθεί σάλος. Διότι, ο Νίκος Παρτσώλης έκανε foul κατά πολλούς με το μοντάζ. Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.