Ads Top

Survivor Spoiler 15/5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..

Την αντίστροφη μέτρηση πραγματοποιούμε στο Survivor All Star, με τους παίκτες να μη βλέπουν τις μέρες να γυρίσουν στην Ελλάδα, βλέποντας μπροστά τους κάθε εβδομάδα όλο και πιο καθαρά την κούπα στο Γαλάτσι.




Κάθε εβδομάδα, που περνά, φέρνει και καθέναν τους πιο κοντά στη μεγάλη αυτή ημέρα, όπου θα βρεθούν ενώπιον του κοινού, με τις ψήφους του να κρίνουν οριστικά το ποιος είναι εκείνος, που θα αποτελέσει τον απόλυτο άρχοντα αυτού του ριάλιτι, με τους πρωταγωνιστές όλων των κύκλων να συναντώνται.


Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει την πρώτη ασυλία





Στο νησί, βέβαια, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να είναι μαζί παρατεταγμένες και, μάλιστα, οι Μαχητές βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού εδώ και πολλές μέρες δεν έχουν κερδίσει και δείχνουν να το έχουν πάρει προσωπικά, επιθυμώντας να είναι οι νικητές στο αμέσως επόμενο αγώνισμα, κερδίζοντας έτσι την επιβίωσή τους.

Την ευκαιρία αυτή, φυσικά, θα την έχουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο είναι πάντοτε ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα, που αναδεικνύεται νικήτρια, βάζοντας την πίεση στην ηττημένη, η οποία πρέπει να ψηφίσει στο συμβούλιο, και δη τώρα που οι παίκτες λιγοστεύουν επικίνδυνα.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μπλε ομάδα καταφέρνει επιτέλους να «σπάσει το ρόδι» μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες και να επικρατήσει, στέλνοντας την κόκκινη στην κάλπη για να ψηφίσει. 

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, δε, θα είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος για ακόμη μια φορά θα ζητήσει τη στήριξη του κόσμου, για να παραμείνει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.