Ads Top

Σάλος στο Survivor All Star: Έδωσε το χέρι του ο Κόρο στον Μπάρτζη; (vid)


Δείτε τι ανακάλυψαν στο Τwitter, δείτε τι έγινε ανάμεσα σε Κόρο και Μπάρτζη μετά το αγώνισμα.. 

Μπορεί στο χθεσινό (14/5) επεισόδιο του Survivor All Star να κυριάρχησε ο μεγάλος καυγάς Μάριου και Τάκη, ωστόσο οι… λίγο παραπάνω παρατηρητικοί εντόπισαν ένα ομολογουμένως παράξενο στιγμιότυπο.




Κόρο και Μπάρτζης διασταύρωσαν… τα ξίφη τους στο ατομικό αγώνισμα με έπαθλο το αυτοκίνητο και το ταξίδι στην Punta Cana, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη.

Έπειτα λοιπόν από τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του, ο παίκτης των Μπλε πήγε να δώσει το χέρι στον αντίπαλό του, όπως συμβαίνει ουσιαστικά σε κάθε αναμέτρηση.

Εκείνος εκτελούσε τις τελευταίες βολές του, πιο πολύ για εξάσκηση, με το πλάνο ωστόσο να «κόβεται» όταν ο Κόρο έχει πλέον ελεύθερα χέρια. Εν συνεχεία, βλέπουμε τον Τάκη με τον Βάσαλο στον «κόκκινο» πάγκο και τον Μπάρτζη στης ομάδας του.

Έτσι, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα αν τελικά ο Κόρο έδωσε το χέρι του.

Δείτε το στιγμιότυπο:




Γιατί άραγε δεν είδαμε ποτέ αν έδωσε το χέρι του ο Κορο στο Νίκο… 🤔🤔🤔 Πέταξε κατευθείαν στον πάγκο… Η κοπτοταπτική δουλεύει φουλ… 😎😎😎 #survivorGR #survivor2023 #Survivor #SurvivorAllStarGR #survivoGR #SurvivorAllstar2023 #SurvivorAllStar pic.twitter.com/jU5aw5QDc9

— MAVERICK (@PETE_MITCHELL22) May 14, 2023


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.