Ads Top

Survivor All Star: Η οικογένεια Βασάλου έκανε μεγάλο spoiler για την αποχώρηση (pic)


Έξαλλοι στην παραγωγή - Δείτε τι ανέβασε ο πατέρας του Βασάλου προδίδοντας τις εξελίξεις στο παιχνίδι..

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν προκάλεσε εκνευρισμό στο All Star, καθώς τους... έκαψαν το επόμενο επεισόδιο. Ήδη έγιναν τα απαραίτητα τηλέφωνα για παράπονα.
 




Νέα εβδομάδα στο Survivor, με την μάχη για την ασυλία να φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις, καθώς ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου πρόδωσε κάποιες από αυτές, κάνοντας ένα δυνατό spoiler. Πριν από την ώρα του…


Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Βασάλος, θέλει με κάθε τρόπο να στηρίξει τον γιο του, ξεχνώντας όμως κάποιους βασικούς κανόνες…

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αναφέροντας: «Ημέρα υποψηφιότητας για τον Κωνσταντίνο. Σήμερα στηρίζουμε όλοι Κωνσταντίνο Βασάλο». 



Με βάση, λοιπόν, τον πατέρα του Κωνσταντίνου επιβεβαιώνονται δύο πληροφορίες. Τόσο ότι κερδίζουν οι μπλε όσο και ότι ο πρώτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας είναι ο γιος του, Κωνσταντίνος.

Τελικά, όντως ο Βασάλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος, ενώ δεύτερος θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποιος είναι πλέον ο μόνος που κρατάει σε ένα ποσοστό το κομμάτι του ριάλιτι, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα. Τρίτη υποψήφια η Μελίνα Μεταξά, η οποία είναι πολύ ισχυρή με δικό της κοινό από την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.