Ads Top

Survivor Αποχώρηση 17/5: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Γιώργος Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Τάκης Καραγκούνιας - Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση.. Λέτε να δούμε αποχώρηση βόμβα;

Το Survivor All Star έχει μπει πια σε φάση μεγάλων επάθλων. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η διαδικασία των αποχωρήσεων στο Survivor δεν συνεχίζεται κανονικά. Μόνιμα δύο είναι οι ασυλίες πλέον, ωστόσο πρώτη φορά έχουμε τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση. Υπάρχει φαβορί αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Σε περίπτωση που δεν το έχετε ασχοληθεί. Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζεται η δεύτερη ασυλία και αυτός δίνει τη νίκη στο Flag Race. Το αποτέλεσμα γνωστό. Οι μπλε κερδίζουν και τις δύο ασυλίες και δεν έχουν κανέναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι κόκκινοι δεν έκαναν το ίδιο λάθος με παλαιότερα. Δεν είχαν ισοψηφίες στην πρώτη κάλπη και ψηφίζουν για να βγουν παίκτες στον τάκο με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε μόλις τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο για το Survivor All Star. Έως τώρα είναι σπάνιο το να βλέπουμε λίγους παίκτες στον τάκο.

Τις περισσότερες φορές είναι τουλάχιστον τέσσερις οι υποψήφιοι. Θεωρητικά αυτό είναι θετικό για να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα. Θεωρητικά. Διότι, αυτή τη φορά είναι δύσκολα τα πράγματα. Από πολλές απόψεις. Θα ήταν ψέμα να λέγαμε πως υπάρχει φαβορί αποχώρησης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση.

Μέχρι να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας μπορείτε να μπείτε στις ψηφοφορίες που έχουμε για τους παίκτες που θέλετε να αποχωρήσουν ή να παραμείνουν. Ανάλογα το πώς θα το δείτε.




Survivor All star spoiler αποχώρηση 17/5: Υπάρχει φαβορί αποχώρησης;



Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ως εκ τούτου, να επαναλάβουμε πως αυτό που κάνουμε τώρα, αυτή η ανάρτηση είναι μια απλή εκτίμηση της κατάστασης. Βασίζεται απλά σε κάποιες πληροφορίες που έχουμε και τάσεις από τους παίκτες.

Ειδικά τελευταία είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι. Και μάλιστα, παρότι πάμε κόντρα στο ρεύμα. Να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό. Αυτή τη φορά, η πρόβλεψη μοιάζει εύκολη. Μοιάζει, μένει να δούμε αν θα είναι.

Ο Γιώργος Κόρομι δεν είναι τρομερά δημοφιλής παίκτης. Δεν περνά και απαρατήρητος ή αδιάφορος όμως. Ασχέτως αν έχει πέσει λίγο αγωνιστικά, παραμείνει ισχυρός παίκτης στους στίβους μάχης και θα πάρει τις ψήφους του.

Η Μελίνα Μεταξά θα είναι πρόβλημα να αποχωρήσει. Διότι, οι κόκκινοι ομάδα θα μείνει μόνο με τη Μαριαλένα στο γυναικείο κομμάτι. Αλλά για να μην το πάω στο πονηρό, σας τα έχω πει πολλές φορές. Η Κύπρια θα βρει ψήφους από τη Μεγαλόνησο και θεωρώ πως θα μείνει στο παιχνίδι.



Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτή η ιδιάζουσα περίπτωση που προκαλεί εντάσεις και όχι μόνο. Αν ήταν τέσσερις οι υποψήφιοι θα ήταν άνετη η παραμονή του. Τώρα, τα ζόρια παραμονεύουν. Πόσα να κάνει κι αυτό το Αίγιο πια;

Για να συνοψίσουμε, η Μελίνα θα βρει τη λύση. Θα βρει τις ψήφους και θα παραμείνει. Όχι ότι είναι σίγουρη, απλά έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από τους άλλους. Μέχρι εκεί. Ανάμεσα στους δύο άνδρες θα παιχτεί η αποχώρηση. Μικρό προβάδισμα παραμονής ο Τάκης Καραγκούνιας, μικρό προβάδισμα αποχώρησης ο Κόρο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.