Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 14/5: Αυτοί πηγαίνουν μαζί με Κατσούλη στην Πούντα Κάνα


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Δείτε ποιους διαλέγει ο Σάκης Κατσούλης μαζί του στο έπαθλο.. 

Μία ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκινάει και οι εντάσεις τελειωμό δεν έχουν.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (14/5) πανικός θα επικρατήσει με Τάκη και Μάριο, με τους δυο τους να έρχονται πολύ κοντά και σε έξαλλη κατάσταση.




Το αγώνισμα ωστόσο θα έχει ένα σούπερ έπαθλο. Λονδίνο και Μαϊάμι που προηγήθηκαν δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Φυσικά, μιλάω για το αμάξι το οποίο θα κερδίσει ο νικητής του αγωνίσματος. Ήδη σας έχω πει ποιος είναι αυτός που κερδίζει και το παίρνει.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σάκης Κατσούλης έδωσε ακόμα μία «παράσταση» και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Βρίσκεται σε τρελή φόρμα και δεν πρόκειται να άφηνε κανέναν να του πάρει αυτό το έπαθλο. Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης θα γίνει ο κάτοχος του αυτοκινήτου.



Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε καθόλου σε δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται έξαλλοι αμφισβητώντας την παραγωγή και λέγοντας ότι εκείνοι αδικήθηκαν στα run.


Σερβάιβορ νέα 14/5: Αυτούς κερδίζει ο Σάκης – Αυτούς παίρνει μαζί!



Ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου, το οποίο θα γίνει ατομικό για πρώτη φορά φέτος.

Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης και Σταυρούλα θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στον δρόμο του, όμως δεν θα μπορέσουν να του βάλουν εμπόδια.

Το αυτοκίνητο δεν ήταν το μοναδικό έπαθλο, αφού ο νικητής θα πάρει μαζί του ακόμη τέσσερις συμπαίκτες του, για μια έξοδο ξέφρενου πάρτι στο κλαμπ Coco Bongo στην Punta Cana.



Πέρα λοιπόν από την Μαριαλένα που είναι «κλειδωμένη», ο Σάκης επιλέγει να πάρει μαζί του και τον Κόρο. Οι υπόλοιποι θα προκύψουν μετά από κλήρωση και ο μοναδικός που θα μείνει εκτός από την ομάδα του είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.