Ads Top

«Τρέλα» Μαρινάκη για την νίκη της Νότιγχαμ επί της Σαουθάμπτον! (pic)


Δείτε πως πανηγύρισε την πολύ κρίσιμη νίκη της Νότιγχαμ..

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον Ολυμπιακό, είδε τη Νότιγχαμ Φόρεστ να παίρνει επίσης τρίποντο και ο ίδιος πανηγύρισε έξαλλα την επικράτηση της.




Το ντέρμπι που ξεχώριζε στην 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League ήταν αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να διαλύουν τα όνειρα του «τριφυλλιού» για πρωτάθλημα. 

Όμως για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το παιχνίδι που τον «έκαιγε» ήταν εκτός συνόρων...

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών και της Νότιγχαμ Φόρεστ επισκέφθηκε την Αγγλία, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της δεύτερης κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ένας αγώνας αρκετά κρίσιμος, αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην Premier League. Τελικά όλα πήγαν καλά για τους «ρεντς», αφού σε ένα απίθανο παιχνίδι με 7 συνολικά γκολ (4-3) πήραν το τρίποντο.



Όπως ήταν λογικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του και πανηγύρισε έξαλλα αυτή τη νίκη, η οποία αποτελεί ένα από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η Νότιγχαμ για να μείνει στην κατηγορία. Ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τον ηγέτη του βρετανικού συλλόγου να γιορτάζει στις κερκίδες του «Σίτι Γκράουντ» το τρίποντο του κλαμπ.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.