Ads Top

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα (pic)


Ανανεωμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Δείτε τι ανέβασε από το νέο της σπίτι μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα.. 

Μπορεί μετά την επιστροφή του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star οι δυο τους να ταξίδεψαν μέχρι την μαγευτική Ρουμανία για λίγες ημέρες χαλάρωσης αλλά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην σχέση τους, όπως λένε άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον, ήταν αυτά που τους απομάκρυναν οριστικά!




Εδώ και λίγες ημέρες, όπως ακούγεται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όχι μόνο χώρισε με τον Στάθη Σχίζα αλλά μάλιστα μετακόμισε και νέο σπίτι!

Η αλήθεια είναι πως η επιχειρηματίας, που ανέκαθεν ήταν άκρως ενεργή στα social media, τον τελευταίο καιρό τηρούσε σιγή ιχθύος κι αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε τελικά είχε πολλά να διαχειριστεί. 

Τώρα που η καθημερινότητά της μπαίνει ξανά σε μια σειρά, αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει στην παλιά της ροή! Πρώτη του μήνα, μάλιστα, αποφάσισε να ευχηθεί τα καλύτερα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια νέα ανάρτηση! Να σημειωθεί πως είχε να κάνει post από τις 19 Απριλίου...


Οι νέες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου





Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, σαν μοντέλο, μπροστά από έναν καθρέφτη, ντυμένη στα λευκά ενώ στην δεύτερη κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια!


Λέτε αυτό να είναι το πάτωμα του νέου της σπιτιού;


Όπως και να έχει φαίνεται άκρως ανανεωμένη!

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός τους, ενώ προσπαθούσαν όπως ανέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, για την σχέση τους, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.