Ads Top

Μαζί στην παραλία: Η ανάρτηση όλο νόημα Γρηγόρη Μόργκαν για τα γένεθλια Ευρυδίκης Βαλαβάνη (pic)


Δείτε τι ανέβασε ο Γρηγόρης Μόργκαν, το τατουάζ όλο νόημα που αποκαλύπτει τα πάντα.. 

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας 14/5, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεισε τα 36 χρόνια ζωής της και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. 




Γι' αυτό έκανε ένα party στην παραλία μαζί με τους φίλους της, έσβησε την τούρτα της και διασκέδασε μέχρι αργά, γεμίζοντας όμορφες αναμνήσεις.

Φυσικά, από μία τέτοια μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες! Η ίδια, λοιπόν, ανέβασε πρώτη από όλους ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ξυπνούσε δίπλα στα μπαλόνια που αναγράφουν την ηλικία της, "διασχίζοντας" μία νέα εποχή, ενώ έπειτα ακολούθησε ένας κατακλυσμός από story από τις ευχές των φίλων της, αλλά και από τους εορτασμούς της δίπλα στην θάλασσα.




Η όλο νόημα ανάρτηση του Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη
Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, λοιπόν, στο party ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο σέρφερ ο οποίος, το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι κάτι παραπάνω από φίλος της. Τα κοινά τους ταξίδια και η περίπλοκη κατάσταση που επικρατεί στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι κάτι που "φούντωσε" τις φήμες για ένα ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο νέα παιδιά, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την τούρτα στην αμμουδιά για να της ευχηθεί "χρόνια πολλά", ανέβασε και ένα story στο δικό του προφίλ με ένα τατουάζ το οποίο έχει η αθλητικογράφος, το οποίο αναγράφει "11:11", κάτι για το οποίο υπάρχουν πολλές ερμηνείες.



Και εκεί που θα περίμενε κανείς να τελειώνουν οι αναρτήσεις και όλο το παρασκήνιο, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση από το party στο προφίλ της, γράφοντας:

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου.

Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας!

*ήταν τυχαίο γεγονός ότι ήμουν ασορτί με την φανταστική μου τούρτα», και ο "καλός" της της σχολίασε μία καρδιά.






Οι επικρατέστερες θεωρίες για το φαινόμενο 11:11



Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές θεωρίες εκεί έξω οι οποίες ερμηνεύουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται όταν συναντάμε τους αριθμούς 1111. Η πιο κοινή θεωρία είναι πως όταν βλέπεις αυτούς τους αριθμούς πρέπει απλώς να κάνεις μια ευχή, η οποία πιστεύεται πως θα βγει αληθινή.

Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως όταν βλέπεις αυτόν τον αριθμό σημαίνει ότι ανοίγει κάποιο παράθυρο στη ζωή σου κι ότι θα έπρεπε να ζητήσεις την καθοδήγηση των «αγγέλων» σου για να ανακαλύψεις περί τίνος πρόκειται. Άλλες θεωρίες δηλώνουν πως συμβαίνει κάτι σημαντικό στη συγκεκριμένη στιγμή που βρίσκεσαι και πως πρέπει να δώσεις προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σου. Μια από τις αγαπημένες μου, είναι πως όταν βλέπεις το 11:11 πρέπει απλώς να σταματήσεις και να αναγνωρίσεις τη σημασία της στιγμής.

Όταν βλέπεις αυτόν τον αριθμό είτε στο ρολόι, είτε σε πινακίδες αυτοκινήτων, είτε στον τραπεζικό σου λογαριασμό είτε οπουδήποτε, είναι ένα φιλικό μικρό σημάδι από την ψυχή σου, την πηγή, τον ανώτερό σου εαυτό ή ολόκληρο το Σύμπαν πως όλα είναι ευθυγραμμισμένα και πως είστε ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είστε, ακριβώς εδώ, ακριβώς τώρα.

Σύμφωνα με την αριθμολογία ο αριθμός 11 έχει στην κατοχή του τις αρετές της υπομονής, της ειλικρίνειας, της πνευματικότητας, της ευαισθησίας, της διαίσθησης και είναι ιδεολογικός. Το να βλέπεις το 11:11 μπορεί να θεωρηθεί σαν μια μικρή βλάβη στο Μάτριξ, είναι ένας πολύ αληθινός τρόπος για να επικοινωνήσει ο πνευματικός κόσμος μαζί μας.

Πηγή: loveleters.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.