Ads Top

Στοίχημα: Πληρώνει η αμυντική προσέγγιση στο “Olimpico


Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μαγνητίζουν το βλέμμα και ενώ αγωνιστική δράση έχουμε επίσης σε Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό και Χιλή. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το Europa League και την αναμέτρηση Ρόμα - Λεβερκούζεν, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι απόψε διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision και στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό για τον διαγωνισμό τραγουδιού και eurovision αποδόσεις για τις χώρες που συμμετέχουν.
 
Ημιτελική φάση του Europa League με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στις 22:00 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ίντερ γνώρισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Ρόμα, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2), βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A. Έχει εντός έδρας απολογισμό 8-2-3 στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, διατηρείται αήττητη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις (8-1-0).
 
Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κολωνία, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε από τον Φεβρουάριο σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 6η θέση της Bundesliga, εκτός έδρας στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ οι “ασπιρίνες” έχουν απολογισμό 7-1-6, στις τρεις φετινές πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες σκοράροντας συνολικά εννέα γκολ (σ.σ. δέχτηκαν τρία). Περιμένουμε απόψε ότι οι δύο ομάδες θα έχουν προσεκτική προσέγγιση στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και δεν θα ρισκάρουν στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο αναμένουμε ότι θα έχει λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Επιλογή μας το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.06.
 
Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.