Ads Top

«Σπουδαίο NBAer για αντι-Καμπάτσο ο ΠΑΟ - Φήμες και για Μάικ Τζέιμς!»


Ανακοινώνει 3 δυνατές μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - Τι έχουν αποφασίσει Γιαννακόπουλος - Αταμάν, όλα τα ονόματα
Η λίστα Αταμάν για πλέι-μέικερ και η απόφαση Γιαννακόπουλου. Ο Αργεντινός βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την... εξωπραγματική πρόταση από τους Πράσινους και ο Τούρκους προπονητής κοιτάζει ήδη άλλες περιπτώσεις. Τα ονόματα που εξετάζουν και η κίνηση από την Αμερική.




Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τεράστια οικονομική προσφορά στον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά ο Αργεντίνος γκαρντ, όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί, πλησιάζει κάθε μέρα, που περνάει, ολοένα και περισσότερο στην επιστροφή του στην Ρεάλ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει τρομερή υπέρβαση, δίνοντας μέχρι και 4 εκ. ευρώ ετησίως, υπάρχουν όμως άλλα πράγματα, που οδηγούν τον 32χρονο γκαρντ να φορέσει και πάλι την φανέλα της βασίλισσας.

Το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά θα είναι έκπληξη αν ο Καμπάτσο δεν γυρίσει στην Μαδρίτη. Αν οριστικοποιηθεί αυτό, ο εξάστερος θα στρέψει το ενδιαφέρον του για σπουδαίο πλέι-μέικερ στο ΝΒΑ, εκτός αν γίνει από την Ευρώπη κάποια έκπληξη, που, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο. Εκπληξη τύπου Μίσιτς δηλαδή ή Μάικ Τζέιμς.



Στο ΝΒΑ οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες και ήδη έχει αναφερθεί το όνομα του Κέμπα Ουόκερ, πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς. Ο Ουόκερ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόκειται να προχωρήσει περισσότερο.

Ο Εργκίν Αταμάν ξέρει πολύ καλά την αγορά του ΝΒΑ και αν χρειαστεί θα βάλει τα δυνατά του για να βρει την ιδανικότερη λύση.

Γενικώς ο Παναθηναϊκός θα πάρει τρεις παίκτες, που θα κάνουν μπαμ. Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Όπως και ο πρώην του ΝΒΑ, Χουάντσο Χερνανγκόμεθ. Χρήματα πλέον υπάρχουν και δίνονται πολλά, το ζήτημα είναι ποιοι λαμπεροί παίκτες θα πειστούν ώστε να πάρουν τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Ο Αταμάν είναι εκείνος, που αποφασίσει σχετικά και δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιον από αυτούς, που ήδη έχει στην Εφές. Όπως τον Ελάιζα Μπράιαντ ή τον Ροντρίγκ Μπομπουά.


Ο Παναθηναϊκός, όποιοι παίκτες και να έρθουν, μπαίνει σε μία νέα εποχή, που δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα των εσόδων-εξόδων και με τις καταστροφικές πορείες στην Ευρωλίγκα.

Πόσο γρήγορα θα έρθει η επιτυχία κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, του χρόνου, όμως, ο Παναθηναϊκός θα έχει ομάδα που και την οκτάδα στην Ευρωλίγκα θα χτυπήσει και τον Ολυμπιακό θα μπορεί να κοντράρει στα εγχώρια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.