Ads Top

Αλλάζουν όλα στο MEGA: Η αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη


Μεγάλες αλλαγές στο MEGA - Ποιος μένει, ποιος φεύγει από Δανάη Μπάρκα, Ελεωνόρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη

Οι κάλπες έκλεισαν - για τώρα - οι τηλεοπτικές συζητήσεις, όμως, ξεκίνησαν για τα καλά. Εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν οι σταθμοί έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να διαμορφώσουν το νέο τους πρόγραμμα. Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα κανάλια, όπως και στο Mega.




Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 23/5 μέσα από τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Πρωινό μας, οι τρεις βασικές εκπομπές του σταθμού (Πάμε Δανάη, Mega Καλημέρα και Ελένη) θα δεχτούν κάποιες τροποποιήσεις, άλλες μικρές άλλες μεγαλύτερες.


Τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του Mega



Δανάη Μπάρκα

Οι τρεις συνεργάτες της θα παραμείνουν στο πάνελ δεν θα υπάρχει καμία παραίτηση ή απομάκρυνση απλά αναζητείται ένα τέταρτο πρόσωπο για να δώσει αέρα ανανέωσης

Ελεονώρα Μελέτη



Αλλαγές στους συνεργάτες της σε ποσοστό 50%. Βρίσκονται σε αναζήτηση νέων συνεργατών, αλλαγών, τηλεφωνημάτων και ραντεβού. Το ένα πρόσωπο που μάλλον δεν θα συνεχίσει είναι ο Κώστας Τσουρός.

Ελένη Μενεγάκη

Περιοριστικές αλλαγές στους συνεργάτες της και γενικά στην εκπομπή της. Ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται να μένει εκτός. Το διαζύγιό τους φέρεται να είναι συναινετικό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.