Ads Top

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπογράφει την ανανέωση με MEGA (vid)


Δεν φαντάζεστε τον λόγο που δεν υπογράφει η Σίσσυ Χρηστίδου - Καθυστερεί η ανανέωση συμβολαίου με το Mega - Τι έχει συμβεί

Μιας και βρισκόμαστε στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τα πρόσωπα, που θα ανανεώσουν με το κανάλι τους αλλά και με εκείνα, που δεν έχουν ακόμα γνώση για το τι θα συμβεί στο μέλλον.




Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στο Χαμογέλα και Πάλι στο Mega με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ότι αφορά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο πολλά είναι τα πηγαδάκια, που αναρωτιούνται γιατί δεν έχε βγει ακόμα μια ανακοίνωση για το αν συνεχίζει του χρόνου (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα).

Η απάντηση λοιπόν, δόθηκε την Τρίτη 30/5 μέσα από το Breakfast at star τονίζοντας, πως το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής φυσικά και θέλουν τη Χρηστίδου για του χρόνου και πως μάλιστα το συμβόλαιό της είναι έτοιμο, απλώς για έναν και μόνο λόγο η ίδια δεν υπογράφει ακόμα.




Ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega



«Αυτό, που έχω μάθει είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει υπογράψει ακόμα καθαρά για αστρολογικούς λόγους. Δεν είναι μόνο η Σίσσυ Χρηστίδου, που βλέπει τους αστρολογικούς χάρτες και τις όψεις είναι και άλλοι παρουσιαστές, όπως η Ελένη Μενεγάκη. Μαθαίνω ότι τα συμβόλαια της είναι έτοιμα και περιμένει να υπογράψει στα μέσα Ιουνίου», μεταφέρει το ρεπορτάζ του Breakfast at star.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.