Ads Top

«Γιάννη, συγγνώμη αλλά...» - Τσακωμός στον αέρα του MEGA ανάμεσα σε Ράνια Τζίμα και Πρετεντέρη για το debate


Δείτε όλα όσα έγιναν στο MEGA.. Επικός καβγάς Ράνιας Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη..

Μία ημέρα μετά το πολυσυζητημένο debate, στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, πραγματοποιήθηκε μία αποτίμηση της τηλεμαχίας αυτής, ωστόσο η ένταση ανέβηκε ανάμεσα στον Γιάννη Πρετεντέρη και την Ράνια Τζίμα, η οποία ήταν παρούσα σε αυτό και αποθεώθηκε για τον τρόπο που μιλούσε στους πολιτικούς αρχηγούς και τις ερωτήσεις που έθετε, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση.




Πιο συγκεκριμένα, όταν αναφέρθηκε το ζήτημα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, η παρουσιάστρια προσπαθούσε να εξηγήσει πως είναι σημαντικό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί εθνικό κίνδυνο, με τον συνάδελφό της να επιμένει πως δεν εξεπλάγην και πως ήδη το γνώριζε, χωρίς να περιμένει να το πει ο πρωθυπουργός.


Χαμός στον αέρα του MEGA με τον Γιάννη Πρετεντέρη και την Ράνια Τζίμα για το debate



Ρ.Τ.: Το Mega έβαλε το θέμα των υποκλοπών, γιατί κατά την άποψή μας είναι ένα κορυφαίο ζήτημα, στο οποίο πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις πριν φτάσουμε στις κάλπες. Για παράδειγμα, Γιάννη Χρηστάκο, καταφέραμε μετά από εννέα μήνες να πάρουμε απάντηση για το αν ο κ. Ανδρουλάκης είναι κατάσκοπος. Μας πήρε λίγο, αλλά το μάθαμε, ότι δεν είναι κατάσκοπος. Γιατί να θυμίσω κιόλας ότι τον Αύγουστο την πρώτη περίπου μιάμιση ώρα, όσοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί, ακούγαμε για την εμπλοκή τουλάχιστον πέντε χωρών. Είχαμε ακούσει για τη Ρωσία, είχαμε ακούσει για την Αρμενία, είχαμε ακούσει διάφορα τις πρώτες ώρες.

Γ.Χ.: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό το θέμα και θέλησε να ξεκαθαρίσει...

Γ.Π.: Και στη Βουλή το είχε πει, τουλάχιστον, τρεις φορές. Ήταν λάθος ότι δεν το είχε πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή; Τρεις φορές το είχα ακούσει εγώ.



Ρ.Τ.: Δεν είναι αυτή η συζήτησή μας, δεν είναι για το λάθος. Γιάννη έχεις εστιάσει αλλού, συγγνώμη αλλά η συζήτησή μας είναι για το ότι λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν συνιστά εθνικό κίνδυνο.

Γ.Π.: Κατ' εμέ είναι το ίδιο. Εννοούσε ότι είναι λάθος, το έχει ξαναπεί.

Ρ.Τ.: Μα δεν είναι το ίδιο. Πρώτη φορά παραδέχεται ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι εθνικός κίνδυνος.

Γ.Π: Ουδείς έχει πει ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος. Είμαστε σοβαροί;

Ρ.Τ: Είναι ζήτημα της Δημοκρατίας αυτό. Ας βάλουμε στη θέση του Ανδρουλάκη κάποιον άλλον. Για να παρακολουθεί η ΕΥΠ κάποιον, χρειάζεται 6 υπογραφές, όχι μία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εθνικός λόγος.

Γ.Π.: Αφού λέει ότι δεν υπάρχει, με το ζόρι να τον βρούμε τώρα;

Ρ.Τ: Αυτό προσπαθούμε να πούμε από χθες, Γιάννη μου, και το βρίσκουμε όλοι ενδιαφέρον, ότι είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν είναι εθνικός κίνδυνος.



Γ.Π.: Εγώ ήμουν βέβαιος, οπότε δεν εξεπλάγην.

Ρ.Τ: Δεν είσαι όμως ο πρωθυπουργός. Δεν είναι το ίδιο να το λες εσύ με τον πρωθυπουργό.

Γ.Π.: Ουδείς το έχει πει. Βρείτε μου έναν που να θεωρεί ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος.

Ρ.Τ.: Μα το θέμα είναι ότι το λέει ο οποιοσδήποτε ή ότι το λέει ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ; Το ίδιο είναι; Οποιοσδήποτε; Δίνεις μια μάχη που δεν έδωσε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.