Ads Top

Με Μονακό ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Final Four!


Πότε και τι ώρα θα γίνει ο ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Μονακό!




Η Μονακό θα είναι τελικά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final-4, με φόντο την είσοδο στον μεγάλο τελικό της 21ης Μαΐου.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μονακό σε ματς που θα κρίνει... πρόκριση.

Πριν από έναν χρόνο χρειάστηκε σειρά «best of five» για να «τσεκάρουν» τα εισιτήρια για το Final-4 του Βελιγραδίου. Φέτος θα την βρουν στον... δρόμο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague.



Η παρθενική εμφάνιση των Μονεγάσκων στην τελική φάση της διοργάνωσης μετά τη πρόκριση σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνδυάζεται και με το remake των περσινών play-offs όπου ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε «χαμογελάσει» και εκείνη που θέλει να το... επαναλάβει και φέτος.

Ολυμπιακός και Μονακό θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον α' ημιτελικό του Final-4 το απόγευμα της Παρασκευής (19/5, 18:00). Φέτος οι Μονεγάσκοι κέρδισαν δύο φορές την ελληνική ομάδα, με 76-81 στο Φάληρο (ΜακΚίσικ 15, Βεζένκοβ 13 - Οκόμπο 23, Τζέιμς 21) και με 64-60 στο Πριγκιπάτο (Τζέιμς 19, Ντιαλό 16 - Πίτερς 12, Σλούκας 10).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.