Ads Top

Βόμβα στον Ολυμπιακό: Αποχωρεί ο Τζουλιάνι από τον πάγκο!


Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή του Ολυμπιακού - Τι συνέβη, ποια είναι η αλήθεια

Το παρασκήνιο πίσω από την επικείμενη αποχώρηση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι από τον πάγκο του Ολυμπιακού.




«Παγωμάρα» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ανδρικό τμήμα βόλει του Ολυμπιακού, μιας και όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός τεχνικός, Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλεκων.

Αν και ο πολύπειρος τεχνικός έχει ακόμη συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην βουλγαρική Χεμπάρ.



Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στον Πειραιά, καθώς ο Τζουλιάνι είχε δώσει το «πράσινο» φως για την παραμονή των βασικών στελεχών της ομάδας, ενώ λίγο πριν αναχωρήσει για την Τουρκία, ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την προσθήκη του Μίταρ Τζούριτς, κλείνοντας έτσι το κενό στους κεντρικούς.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Ιταλός τεχνικός κατά την παραμονή του στην γειτονική χώρα, ειδοποίησε τον Ολυμπιακό ότι έχει καλή πρόταση από την Χεμπάρ και θέλει να μετακομίσει στην Βουλγαρία, γιατί θα του επιτρέπουν να πηγαίνει όποτε θέλει στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα.



Η Χεμπάρ έχασε φέτος το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς ομάδα του Ατάνας Πετρόφ τον οποίο έδιωξε ο Άθλος Ορεστιάδας στις αρχές της σεζόν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.